w regulaminie mialo sie cos zmienic, no i sie zmienilo - zradykalizowal sie :D
"Wszystkie prace 8-bit będą uruchamiane na komputerze Atari XEGS z procesorem 65c816, 1 MB, stereo, Covox i ładowane z kontrolera IDE Plus/IDEa pod kontrolą systemu operacyjnego SpartaDOS X, lub spod inita SDLOAD bez DOS. Jeśli Twoje demo lub intro wymaga specjalnego rozszerzenia do działania (lub wykorzystuje niepublikowane rozkazy 6502C) - musisz dostarczyć odpowiedni sprzęt i go obsłużyć podczas compo (podłączyć, uruchomić, wgrać demo)."
rozumiem, ze ktos kto to pisal chcial byc zabawny ale zrobil sie smieszny.
ORGANIZATOR MA ZAWSZE RACJĘ pkt 1 jeżeli nie ma racji w odniesieniu do zapisów regulaminu ,patrz pkt1. Uznaje daną pracę za dopuszczoną do konkursu i sam ją w razie czego oceni i wynagrodzi. I nikt nie będzie nas pytał "po co zrobiliśmy tego misia, miś jest nasz...." Jeżeli są sprzeciwy to proszę się nagrać w szafie . :)
A najlepsze jest to, że gdy otwieram link w przeglądarce na komputerze firmowym w pracy, to mi się te piękne rysunki nie pokazują!? W domu mam chyba zboczony komputer :D
Polecam wyprawę na Biskupią Kopę, nie widziałem tam żadnego przybytku gastronomicznego, ale są ładne widoki: I można się trochę zmachać podchodząc pod tę górę szybszym krokiem. ;) Przykładowa panorama z Biskupiej Kopy - mojego autorstwa:
@XXL - nikt nie będzie czynił Ci złośliwości. Podeślij ATEERA strawnego dla SIO2SD. Jak też może zdążyłeś zauważyć - zawsze mam rezerwowo podłączoną Atarkę z 6502c. Problemu nie ma.
Jeśli chcesz coś wcześniej sprawdzić, to podeślij organizatorowi prace z prośbą o sprawdzenie na compomachine.