Styl podobny do prodki z roku 2017 i przyznam bardzo energetyczny podkręcony muzyką. Widać postęp - mi sie coraz bardziej podobają demka Emphiego (z prodki na prodkę)
Poza invitką Brother in ATR's (już linkowana na forum) na Lost Party (https://demozoo.org/productions/197879/) na MagFeście były też inne Atarowe akcenty - muzyka na Pokeya LiSa i Zlew'a
Ta pierwsza jest jak dla mnie ekstra , @Piesiu jak nagrody nie dostałeś to masz u mnie zgrzewkę piwa , kolorystyka jak z bajki Disneya Pinochio -był tam podobny motyw ze świerszczem i lampą ,ucząc się rysować wzorowałem się trochę na bajkach Disneya i lubię podobne klimaty . Druga praca ,no cóż złapałem klimat ,ale ciut mniej mi podeszła ,może poprzez mniejszą czytelność za kolorowa i wygląda to trochę na siłę ,ja bym wywalił żółć z gałek ocznych ,częściowo z ptaka i drzewa zostawiając w odpowiednich miejscach jedynie obrys , ale cóż nie ja rysowałem ... ,ale ta pierwsza jest przecudna .
To demo miecie.za to lubię parę dem z a500 , za styl ..tech and art this time .Sorry, art end tech. Zajebiste compo na Amigę w tym roku. Może odpale jedna z dwóch a1200 albo a500 i coś narysuje...hmmm ..nie..ale scena amigowa żyje i jest kreatywna a atarowcy są leniwi .większość amigowcow, komodziarzy i atarowców jest z tego samego pokolenia.albo się chce albo to drugie, przypadki losowe to będzie margines. W moim przypadku złamanie nogi i 3 miechy w domu w iekszsci zmieniłem na coś konstruktywnego. I to jakie by to nie było , będzie wartością dodaną do atari zjawiska .
Skoro już omawiamy produkcję. Mi to demo podoba się od 2:54. Wcześniej jest jakieś takie niespójne. Tzn - efekty są fajne, muzyka też, ale jakoś tak to nie współgra. Dałbyś inną muzykę (albo obraz) to byś nie zauważył, że coś zostało podmienione.
Technology Of The Ancients - fajny komentarz autora tej produkcji. Chcieli zrobić music disc na Amigę ale im się koder amigowski zgubił, więc wypuścili demo na Atari STE :) "STe because we couldn't find our Amiga coder...."