To tylko próbny screen z intra wprowadzającego do gry. Owszem Larek - robię grafikę i piszę scenariusz. Ja się nie znam na kodowaniu. Za kod odpowiada Sikor a ma chłop talent i cierpliwość do składania tekstówek. Miker muzyka. Motywem przewodnim w grze będzie zabawna melodia: Drunken Sailor. Gra jest umiejscowiona w świecie karaibskich piratów i jest tam sporo tamtejszej terminologii. Na Tortudze i na pokładzie okrętu Armoria też zapowiada się całkiem ciekawie. Trzymać kciuki panowie! Pozdrawiam
Ok. To fajnie, bo lubię każde nowe przygodówki bo są nowe i są przygodówkami. PS. Nie wiem tylko czemu jak patrzę na tego pirata to mi się ciągle kojarzy z jakimś krasnoludem z WFRP ;)
Dzięki panowie za wsparcie duchowe! Prace trwają. Gra powoli się rozwija. Nie jest to łatwa praca - trzymać kilka kotów za ogon. Mowa o scenariuszu. Nie chcemy by była szablonówką. Chcę by można było ją przejść na kilka sposobów. Obecnie dodawane jest przysłowiowe jajo do tekstów by czytało się z bananem na gębie. Jest robiona także grafa i muza. Może wkrótce zapodamy intro do public view.