Hej. Szukam wiary z moich okolic, tj. ogólnie WLKP. Mieszkam kilka kilometrów od Gostynia 63-800, na trasie Poznań Wrocław, Leszno Jarocin (kiedyś). Tak czy siak cały czas okolice Gostynia, no i fajnie byłoby wiedzieć, że jest ktoś niedaleko, może jakaś imprezka, piwko itd.
Ja zapraszam do krk :) Niedługo trzeba będzie otworzyć sezon grill'owy. Mogę doprowadzić prund do grill'a, to można by jaką kiełbaskę myknąć przy Duszpasterzu...
Jak są chętni - dajcie znać nakręcimy jakiś termin. Ze dwie osoby (które kojarzę z aol) mogę przenocować. Zapraszam.
Po prostu spojrzałem na wykaz miejscowości w wątku o synku Pajero i okazało się, że niektóre są nawet w moim zasięgu, ale widzę, że chyba nie dowiem się kto i gdzie. Trudno, takie życie.
xxl: Ja pochodzę z południa, a dokładnie z Nowego Targu, więc jest szansa, że będziemy mieć do siebie blisko:) Co prawda moimi głównymi zainteresowaniami są retro gry, to jednak, ze względu na sentyment Atari, wraz z grami zajmuje u mnie główne miejsce na retro półeczce.
@Ender - nie zniechęcaj się :) Myślę, że taka specyfika ludzi na tym forum - dużo bardzo inteligentnych person, ale raczej ostrożnych i wycofanych jeżeli chodzi o kogoś kogo nie znają. Widzisz na mój post odpowiedział tylko Pinokio, który ma niedaleko, bo musi po prostu przejechać przez miasto i luki8009. Może dlatego, że część myśli "będzie drętwo", a część "ja to bym z 8 piw strzelił, a trzeba będzie trzymać fason, to co za impreza...". A prawda taka, że u mnie można i jedno i 8, nie ma problemu :) Tyle, że się nie znamy, ale jak nie przełamiemy bariery, to nigdy się nie poznamy. Dodam, że nie szukam znajomych na siłę :) po prostu fajnie byłoby spotkać kogoś kogo czytam od lat...
@luki8009 - zapraszam. Jak będzie trochę więcej chętnych to machniemy sztab. I nawet zobowiążę się invitke machnąć :>
Na forum albo jestem bardzo często, albo długo mnie nie ma, ale zawsze można na priv email walić :) Jakbym nie odpowiadał trzeba pisać po raz drugi, bo czasem coś w filtry wejdzie...
Rozumiem i szanuję ich decyzję. Nic na siłę, zechcą to się odezwą, nie to będą milczeć. Prawda jest taka, że jak wszyscy cierpię na brak czasu, ale fajnie byłoby wiedzieć, że ktoś tam ma podobne zainteresowania. Nie zamierzałem "wbijać się komukolwiek na chatę".
@Ender: Ja po prostu długo mieszkałem w Poznaniu więc "ale wuchta wiaty tey" jest bliskie mojemu sercu ;-) No ale od kilku lat jestem z Katowic więc piwa możemy napić się na jakimś party :-)
xxl: No nie może być:) Ja przez ostatnie 5 lat mieszkałem w Rabce na Orkana. Jak to się stało, że nie wysuszyliśmy jeszcze żadnej piany" pod kasztanami ", albo w "Zdrojowej"?:)
Ja też z Krakowa. Na tym forum juz kiedys ktoś rzucił pomysłem, żeby stworzyć bazę atarowców+lokalizacja z dokładnością do miasta. Myślę, że to byłby dobry pomysł... Ja na zlotach i scenie/"scenie" się nie udzielam, ale od czasu do czasu zagrałbym na atari, przy piwku i okołoatarowych opowieściach;)
Dzięki forum na AOL, a raczej PIN-owi, moje A800xl żyje i ma się dobrze:) Jeszcze tylko kabel do monitora zreanimuję (audio nie działa) i będę mógł żonę wkurzać "tym pipczeniem";) i zieloną poświatą oś Neptuna156B;)
PIN: Dzięki Tobie mam prawdopodobnie jedyne Atari z zieloną diodą;)
Ps. Może faktycznie zróbmy mapę Atarmenów? Najlepiej chyba na GoogleMaps. Co wiara z Forum na to?
Dobry pomysł, chętnie spotkałbym się z kimś komu hasło : " Too old for Rock'n'Roll, too young for Die" jest znajome. A do tego mieszka o rzut beretem. Pozdrowienia z południowego krańca lubelszczyzny.
Kraków. Jak przy okazji jeździcie na rowerze po górach to fajnie się styknąć może na jakiegoś fajnego tripa z wysączeniem słusznego napoja pod schroniskiem?
W takim razie pytania: + jaka dokładność: pełny adres, tylko ulica i miasto, tylko miasto + jakieś info o sprzęcie? + myślałem żeby zrobić kategorie typu: XL/XE, ST, Falcon, Jaguar itp. Jeśli tak ma być potrzebuje wiedzieć jakie kategorie zrobić + mapa: ma sens tylko wtedy jeśli podamy conajmniej ulice i miasto, a dla chętnych pełny adres, w przeciwnym razie zrobię po prostu tabelkę w podziale na miasta która będę uzupełnial na bieżąco :)
Wiecie co, przydało by się coś takiego jak onegdaj krążyło w ramach scenowego SWAPU dyskietkowego (via poczta polska), czyli taki na poważnie SCENE REGISTER. No i nie tylko Scene może, w tym przypadku. Mam pewien pomysł w związku z tym, jak coś wyjdzie to dam znać ;)