Pakiet został zaprojektowany od początku do pracy tylko z Turbo 2000. Nie było to niczym niezwykłym w przypadku komercyjnego oprogramowania czechosłowackiego w tamtym czasie.
Dlatego zrezygnowałem z tworzenia wersji dyskowej – byłaby to brutalna robota.
J Jail Jail (v1).xex Jail (v2).xex Jawbreaker (v3) Jawbreaker (v8).xex Jetman Of The Wood Jetman Of The Wood (128).xex Jhothamia 6 Jhothamia 6.xex Jigsaws Anne Hathaway's Cottage Jigsaws Anne Hathaway's Cottage (v4).xex Jigsaws Arch De Triumph Jigsaws Arch De Triumph (v4).xex Jigsaws Bavarian Castle Jigsaws Bavarian Castle (v3).xex Jigsaws Colosseum Jigsaws Colosseum (v3).xex Jigsaws Parthenon Jigsaws Parthenon (v3).xex Jigsaws Tower Bridge Jigsaws Tower Bridge (v1).xex Jigsaws Tower Bridge (v2).xex Jigsaws Tower Of London Jigsaws Tower Of London (v4).xex Jigsaws Windsor Castle Jigsaws Windsor Castle (v4).xex Joshi Joshi.atr Joshi.xex Journey To The Planets Journey to the Planets (v6).xex Jumpman (v3) Jumpman (v1).xex Jumpman (v2).xex Jumpman.txt Jumpong Jumpong.xex
K Kids On Keys Kids On Keys (v3.de).xex Kids On Keys (v4.de).xex Knights And Chalices Knights and Chalices (v3).bas Kolonoskopia U Grzegorza Kolonoskopia U Grzegorza.xex Konik Szachowy Konik Szachowy (v3).xex
L L.E.M LEM.bas LEM.xex Labyrinth (v3) Labyrinth (v3).xex Lady Tut Lady Tut (v1).xex Lady Tut (v2).xex Lady Tut (v3).xex Lady Tut (v4).xex Landscape (v1) Landscape (v6).xex Laska Opata Laska Opata (v3).xex Last Ninja Last Ninja (demo).xex Leo Wanker's Quest Leo Wanker's Quest.xex LGBT LGBT.xex
F F16 Falcon Strike F16 Falcon Strike 1.1.0 (rapidus).atr F16 Falcon Strike 1.1.0.atr F16 Falcon Strike 1.1.0.txt inne Other Collections Cheats (b).atr Cheats.txt
uwaga do Cheats.txt. Kaz nie pisz w pliku "by Ataripuzzle" - to są cheaty - treść tekstu - społeczności - nie moje - tekst skopiowany z wiki Atariki. Ja jedynie dodałem je do atr, aby nie trzeba było otwierać netu gdy bawimy się Atari (nie wiedziałem że ten plik zostanie dodany do bazy - chciałem tylko ułatwić grę graczom.
ok - niech ci będzie - jak mówisz - tylko nazwa atr była "kody do gier" - ale może być cheats. Dodam tylko że tego atr-a można uruchamiać też z A8 pico carta
Program rzeczywiście nazywa się cheats czyli cheaty do gier jednak tylko dlatego aby nazwa mieściła się na dyskietce w basicu - 8 literowy limit.
Atr jednak powinien się nazywać "kody do gier" (w domyśle: ułatwiające grę)
I ten atr z bazy: "cheats (b).atr" należy wywalić bo - zobacz na atariki "fejkowy cheat" do "Syn Boga Wiatru": ->link<- , który przez nieuwagę skopiowałem (5 od końca)
W tym pliku załącznik "kody do gier" fejkowy cheat jest skasowany i podane jest na końcu źródło tekstu. Ten z załącznika można umieścić w bazie jak chcesz.