Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nosty:
No i TDC, jak mogło Cię nie być?! Toż ja jeszcze w pociągu pisałem grę, która miała być parodią Twoich dokonań w Action :)tdc:
Kończ ją, chętnie zobaczę Twoją grę!tdc:
Część z tej listy jest skończona część nieadv:
Tdc wie, że nie chciałbym go urazić. To jest gość, którego nie da się nie lubić.adv:
Tdc ma duży zapał. (...) Na jego miejscu bym je kończył i nie zaczynał nowych, a jeśli nie dałbym rady może wziął kumpla do pomocy. Nie śmiem się wtrącać.Larek:
Kaz, teraz to również i mnie obrażasz.Larek:
Przeprosiłem TDC nie dlatego, że "sobie chciałem to sobie przeprosiłem", tylko dlatego, że Kaz zwrócił mi uwagę, że żart został odebrany jako wieszanie psów, wieloletnie gnojenie, żale i pretensje. I tak, masz z tymi przeprosinami coś wspólnego. A dokładnie - wszystko.Larek:
Kaz, przyjąłem na klatę Twoją (Twoją, nie TDC!) argumentację, że tym kompletnie nietrafionym i kiepskim żartem TDC został śmiertelnie obrażony i go przeprosiłem. W tej chwili ja czuję się przez Ciebie obrażony i liczę na to, że mnie przeprosisz.TDC:
Tyle lat plugastw, świństw, poniżania mnie, prześladowań, trudno zliczyć choć można podlinkować