Tym bardziej że scrolla w HH nie ma w ogóle, więc można powiedzieć że jest hiper płynny (ani ciut ciut nie tnie :) ) a muzyka to nie hymn ("God save the queen") ale "Rule, Britannia" - który bardziej by zasługiwał na bycie hymnem, bo jest po prostu bardziej, a God save the queen jest nudny :)
A mnie nie daje wciąż spokoju jedna rzecz. Uwaga, będzie trudno :) W późnych latach 80 w TV emitowany był teledysk, w którym (z tego co pamiętam) postać skakała po platformach, a gra z gat. chodzonej w prawo -> nie wiem co to był za teledysk i gra. Długo obstawiałem jako platformę Atari ST, ale coś nie mogę trafić. Możliwe, że to było z jakiejś konsolki.
Może przez jakiś niesamowity przypadek ktoś skojarzy chociaż ten teledysk? :))
Jak przez mgłę pamiętam coś takiego - ktoś nakładany skaczący po "platformówkowych murkach", ale czy to był teledysk? Może to było coś z programu dla młodzieży / dzieci? Może czołówka, coś mi się kojarzy tik-tak?
Tak sobie przeglądałem trochę video na UT, może to był Terramex? ... :) jakoś tak podobnie wygląda do tego co zapamiętałem, choć nie do końca :/ Ech, ta tęsknota do retro ;)