Witam serdecznie. Z uwagi na fakt iż wiele osób prosiło mnie aby "wpis na listę obecności" wzorem lat ubiegłych ponownie zagościł na forach, a nie tylko na oficjalnej stronie eventu - poniżej znajduje się lista, która będzie na bieżąco uzupełniania. Zgłoszenie chęci uczestnictwa można złożyć pod tym wątkiem lub poprzez adres e-mail na stronie ->link<- w dziale "GOŚCIE".
Kolejny update listy. Jak co roku nie wiem ile dokładnie będzie osób z Czech oraz Słowacji, ale ludzi z zagranicy będzie na pewno ponad 40 osób (na chwilę obecną 38).
Irata4, z przykrością wpisuję Ciebie na tzw. "blacklistę" uczestników SV. Zbyt wiele osób pisze do mnie o Twoich ekscesach, a ja nie chcę zniechęcać kogokolwiek do imprezy. Nie jest to dla mnie łatwa decyzja, ale nie mam wyboru.
Wszelkie zachowania (a nawet próby) naruszenia nietykalności cielesnej kogokolwiek na party place zostaną "spacyfikowane" w zarodku, a osoba taka zostanie natychmiast usunięta z imprezy.
Co prawda na party zapewne nie zostanę wpuszczony ,jednakże będę gdzieś w pobliżu w samochodzie z Atarynką i wszystkim niezbędnym do jej odpalenia ,mam nadzieje iż będę mógł wystawić swoją pracę (o ile dokończę, miałem mały wypadek i dopiero co wyszedłem ze szpitala) ,zależy mi również na plakietce(oczywiście zapłacę za wstęp).
nic takiego się nie stało tzn jedna z osób (uczestników party w dodatku mój kolega )biegał na golasa ,przyszczypnołem więc go w sutek takimi szczypcami od grilla (zimne były) aby zahamować jego akcje ;-),on na drugi dzień mi odpłacił się tym samym i tyle.Nie było żadnych innych chorych akcji no chyba że zaliczyć by można było moje wejście smoka na kojo poprzez murek w sali =rozwalona głowa jednakże nikt mi nie pomagał a tak do "sypialni"było krócej.
PS:część osób mnie nie lubi i nic na to poradzić nie mogę ,przykro mi jest z powodu wstąpienia na czarną listę. Naprawdę bardzo bym chciał móc być pełnoprawnym uczestnikiem zlotu lecz nic już sam na obecną sytuację poradzić nie mogę. Ps2: greymsb - ja całe party mogę w tym koźle przesiedzieć za kare zlituj się i wpuść mnie :-),grzeczny będę .
... ghem ja nie biegałem lecz skoczyłem ze stołu na krzesła przez dziurę w ścianie na głowę , myślałem że jast tam posłanie którego nie było a inaczej nie mogłem przejść , yerzmieY-A fALCON BYŁ ZUPEŁNIE GDZIE INDZIEJ i ja go nie popsułem,on był czymś uderzony . Nagi także nie biegałem ,to ktoś inny.
Ja się nie wypowiem ,zapewne to ten przez którego na party nie mogę pojechać ,może sam się odezwie :-) , a tak apropo ,ten świrek co się czepiał ...może on ma coś z tym wspólnego ,niczego nie sugeruje i nikogo nie podejrzewam jednakże jak zresztą sam zauważyłeś on sam szukał " przygody"
Kolejna aktualizacja listy! :) Obecnie na SV2k14 wybierają się "reprezentanci" 12 krajów :)
@Irata4: wpisanie Ciebie na listę wiązałoby się z tym, że osoby które nie sprawiały mi nigdy kłopotu na SV mogłyby nie przyjechać ze względu na Twoją obecność. Dla mnie wybór przy takim "zestawieniu" jest prosty i klarowny.
Trzeba było publicznie przeprosić za swoje zachowanie pod wątkiem o WAP-NIAKu i (jeśli coś się wydarzyło) zadeklarować "naprawę krzywd". Jeśli to zrobisz i osoby które pisały do mnie wyrażą zgodę na wpisanie Ciebie na listę - wtedy wrócimy do tematu. Bo (żeby nie było) na SV nie miałem z Tobą jak do tej pory kłopotu.
w zasadzie można powiedzieć iż byłem w tym roku na Party a dokladniej na PARTY PLACE ,nocowałem w owej szkole latem(Jarmark ŚW Dominika) za pomocą uprzejmości pracownika owego sklepiku . :-) . Oczywiście bezkonfliktowo z pełną kulturą
Grey - jeśli party jest tam, gdzie ostatnio to zastanów się, czy szkoła nie zechciała by dobudować drugiej takiej pakamery jak ta sala gimnastyczna, bo z miejscem to może być słabo tym razem ;)
Wiesz, dobudować taką (jak to zgrabnie nazwałeś) "pakamerę" można, ale za mało czasu jest :D Jeśli faktycznie będzie nas więcej to snując kiedyś plany o kolejnej edycji rozejrzałbym się za czymś większym, ale również w tej okolicy - bo lokalizacja jest bardzo dobra (blisko Stare Miasto, sklepy, Hostel, dobra droga z/do lotniska itd.)
Ale na takie dywagacje przyjdzie czas ewentualnie PO PARTY - póki co mam inne zmartwienia :)