Najprosciej byloby chyba dorzucic obok "Lista watkow" link "Obserwowane" gdzie po kliknieciu bylby identyczny rzut jak lista watkow ale wylacznie tych, ktore sie obserwuje (chyba ze ktos ma lepszy pomysl).
Tak mogłoby to faktycznie działać, tylko ten dopisek "[obserwowane]" jest.. bardzo zajmujący przestrzeń :) sugeruję wymienić to na jakąś ikonkę, może oczko albo pinezkę
Swoją drogą to rzuciłem okiem na kod forum no i widzę że w zależności od tego co się z wątkiem dzieje, to do tytułu doklejane są napisy: 'Prywatny' (prywatna wiadomość) / 'Przyklejony' /'Zamknięty' / 'Usunięty' / 'Utopiony' / 'Obserwowany'
Np. teraz mam "[Przyklejony, Obserwowany] Zmiany / usprawnienia na AOL". Tak jak @mav piszesz, ikonki byłyby lepsze.
A, widzę, że teraz "admin przykleił" tematy :) czyli odpada użycie pinezki jako obserwowania, bo lepiej by pasowała właśnie do przyklejenia. Zastanawiam się, czy są jakieś mądre grafiki/odniesienia do atari, żeby nie robić pinezek i oczka, jak wszędzie - ale średnio mam wenę.