... idziesz ludkiem w kapeluszu i przeskakujesz czaszki ,ptaszki są obecne(coś robią) i na końcu S...
Ps.ciekawe kto odgadnie
(pamiętam jak dziś :-) podjechałem na giełdę po jakąś grę na A8,no i widzę "ciekawą" okładkę ,pytam o czym gra "-Idzie facet i z oczu strzela " zapewne każdy atarowiec wie co zakupiłem. Ps.ciekawe kto odgadnie
The winner is Krótki :) Gratulacje! Do następnego konkursu! Jak chcecie to możemy kontynuować łańcuszek łącznie z punktacją - co da nam Hall of Fame :-) W ramach zwycięstwa decyduje Krótki!
proszę o kontakt na prv celem obgadania wysyłki nagrody.
Jestem rozdarty wewnętrznie, serce mi krwawi itp. emo. Z jednej strony, fajnie by było mieć tę kasetę - zeskanowałbym instrukcję (o ile jest w zestawie - na Atarimanii jest tylko skan okładki) i zgrałbym do WAV, żeby zweryfikować poprawność istniejącego obrazu CAS. Z drugiej strony, na co mi ta nagroda, nawet nie mam magnetofonu do Atari, komuś innemu bardziej się przyda.
To może zróbmy tak, niech weźmie ją sobie następny zdobywca 10 punktów. Ja zaś bym chciał prosić obecnego lub przyszłego właściciela kasety o zobowiązanie się do zeskanowania wszelkich brakujących materiałów (w tym skan lub zdjęcie kasety) i zgranie do WAV. Co wy na to?
jhusak: czy ja wiem? Grzebiąc w emulatorze raczej mało zajmowałem się dokładnością emulacji, więc nie natestowałem się za bardzo.
Może trochę większe obrazki? Albo dobrze kombinować tak by dać screen z dobrze znanej gry, ale z momentu mniej znanego (niekoniecznie z zakończenia), na przykład:
Siedem dni nikt się nie odzywał, zdążyłem zapomnieć o sprawie.
Podpowiedź: kluczowym elementem gry są smoki.
s2325: Ale mój obrazek jest właśnie taki, mniej znany element bardzo znanej gry. Większe obrazki nie są potrzebne, przynajmniej na początku - przecież są tu też tacy kozacy, co odgadli tytuł z mniejszych wycinków. Twoje dwa przykłady są moim zdaniem za łatwe.
xeen, a ten BMX to jest ofoliowany? Może Ty sam byś mógł zgrać dźwięk z kasety!