Zwróćcie uwagę na szczegóły: ustawianie skrajnych stołów do góry nogami (aby było więcej miejsca na środku podczas noszenia); owe platformy ze stołami, ustawianie krzeseł - rzędy IDEALNIE równe, a jeszcze poprawiają! Kuchnia, zasilanie dedykowane itp itd. Tam nic się nie mogło stać, czy zawieść.
E, tam, tebe, wcale nie jest źle tęsknić za dobrymi wzorcami. Ja próbuję równać w górę, a jak zobaczę takie rzeczy to otwierają się oczy (ze zdziwienia też) i pojawiają nowe możliwości.
A przeciętny Kowalski, cóż, może równać w inne strony, ma ich kontinuum do wyboru.
Może Cię zaskoczę, ale na Revision też są bilety dla sponsorów i wspierających, za które otrzymuje się z wdzięczności przywileje, których inni nie dostają. Akurat nie streaming, ale zasada jest ta sama:
Poza tym normalna cena wejściówki, nie tej dla supporterów na Revision wynosi 65 euro... Ja jednak wolę cenę z Lasta, za którego zapłaciłem na wejściu bodajże 60 zł (14 euro). Jakbyś miał cenę wejściówki na Last Party 65 euro (275 złotych) to pewnie miałbyś streaming, tylko że z party o zerowej frekwencji...
Bilet premium kosztuje 130 euro, a koszulka od organizatorów kosztuje 15 euro. Więc mylisz się.
Hmmm...burzę się? Raczej mnie dziwi wyzlosliwianie się w stosunku do Vasco, że w podzięce dla wspierających, a nieobecnych, uruchomił im streaming. Wyciąganie z tego wniosku, że streaming był płatny jest nieuprawnione. Równie dobrze można by rzecz, że jeśli ktoś daje darowiznę 500 zł, a obdarowany daje mu uścisk, to uścisk tej osoby kosztuje 500 zł. To z logicznego punktu widzenia bzdura.
Ale jest jeszcze jest czysto ludzki aspekt. Rozumiem, że chciałbyś, żeby inni płacili 275 zł za wjazd, a Ty sobie za darmo byś obejrzał na streamingu? W tym celu Vasco powinien wszystkich skroić na wejściówkach? No ja jednak wolę, żebyś nie oglądał żadnego streamingu niż żebym ja płacił za Ciebie. I nie za Twój streaming tylko za wypasioną organizację.
Jak mniemam, nie przeszkadza Ci, ze ktos gdzies tam bierze grubo ponad 500 złotych za wjazd i dorzuca do tego koszulkę za 60 złotych, za to wielkie faux pas to jest wzięcie przez naszego scenowego kolegę niskiej wejściówki i podziękowanie streamingiem dla tych, którzy dodatkowo wsparli organizację party.
jesli uscisk dloni mozna pozyskac tylko w ten sposob to tak mozna powiedziec ze usluga uscisku tej konkretnej dloni tyle kosztuje :-)
ludzki aspekt? chyba naczytales sie ksiazek o zabkach... nie przymierzajac inne polskie zloty gdzie bilety sa w podobnych cenach nie pobieraja oplat za strima. nie mowie ze wszedzie ma byc tak samo ale ... nazywajmy sprawe po imieniu - piniondze za strim :-)
strona party: ->link<- na tej stronie "kupujecie bilet" (za darmo, to uczciwa cena!) ->link<- a na tej rejestrujecie się na party - potrzebny numer z pobranego biletu: ->link<-
Gorgh, z tego co czytalem to tak, ten darmowy. Musisz kupic E-bilet I na nim masz kod. Nastepnie musisz zglosic sie ze bedziesz (zapisac sie na liste uczestnikow) podjac kod z darmowe go biletu...
Mam nadzieje ze to ma sens hehe :)
Sorry doczytałem i widzę że stream jest za darmo w sumie BEZ BILETU ...jeżeli chcesz brać udział w konkursach i głosowaniu wtedy potrzebujesz bilet...
Sorry na szybko czytałem wczoraj i przeoczyłem linijkę o darmowym streamie ;)