już prawie mam to co chciałem, brakuje jeszcze kilku kolorków i będzie ok :) w ogóle to gierka ma bardzo dobrą i zróżnicowaną grafikę. mało jest gierek na a8, które wyglądają tak dobrze jak ta.
można by to jeszcze spakować i trochę odchudzić, bo jest sporo zer do wyrzucenia, ale tą wersję przetestowałem (w miarę możliwości) i wydaje się, że jest ok. dlatego nie będę przy tym więcej mieszał.
żeby wszystkich w miarę zadowolić puszczam wersje z podświetleniem panelu (v1) i bez (v2)
poison - jeśli chodzi o logo podczas ładowania i muzę stereo to było by miło, gdyby udało się to dodać, ale ja jestem za mały żeby to zrobić, tutaj trzeba kogoś takiego jak Tezz czy xxl :)
warto gierkę przejść do końca, bo jest fajne zakończenie, jestem pod wrażeniem tego, w jaki sposób została dopieszczona pod każdym względem.
filmik z gry od 1:37 jest rozbrajający ,bohater dosłownie wyprzedza pocisk który mógł mu utkwić w d.... ,no takie czasy ;-). ciekawe czy ,a nie slow motion jiż było w Line Runerze. Może by dało radę zrobić slow mot. w Dużej grze ?
poprzedni znaczek budził złe skojarzenia więc zrobiłem nowy. nie rzuca się w oczy i jest neutralny, ale musi być bo nie po to się tyle namordowałem z tymi duszkami i przerwaniami żeby to teraz zostawić.