Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
IRATA4:
a może potrzebujesz kogoś do testów :-)jhusak:
A od ilu lat jest ta gra?nosty:
Dlaczego nie zrobisz tej gry na któryś z popularnych cartridgy flash dużej pojemności?xxl:
standardowe atari ma 62 kb ramxxl:
jesli zdejmiemy blokade ->link<- to mamy dostep do calego ramu.jhusak:
a sądząc z ostatniego znaku w Twoim poście, działa Ci klawisz Shift :Dnosty:
Gad podpieprzony z innej gry? I to jeszcze tak charakterystyczny i 1:1. A fe...nosty:
Generalnie mam wrażenie, jakby przy samych planszach pracował zdolny grafik, bo wyglądają znakomicie, ale kwestia interfejsu użytkownika została potraktowana po macoszemu i pracował nad nim wyłącznie koder i to po godzinach ;) A to błąd.nosty:
2. Menu czynności:nosty:
Niespójna szata graficzna UI. W tym krótkim fragmencie znalazłem 4 elementy wyświetlane w ramkach i za każdym razem jest to inny wzorek ramki.nosty:
Zagadka fabularna: skoro plugawy gad nie może się ruszyć z przyczyn fizycznych, wbrew sobie, bo zadek przywarł mu do podłoża (pomińmy dlaczego), to co da przekupienie go?nosty:
No i proszę pamiętać, że kibicuję bardzo grze a wskazując powyższe problemy "tylko niosę pomoc" ;)brx:
Dawno już na nic nie marudziłem, więc takie drobne moje zastrzeżenia :)brx:
Postać jak idzie w lewo, wciąż najpierw pojawia się z prawej na bieżącym ekranie.brx:
Jeśli gra jest uzależniona od SpartaDOS, to koniecznie musi być wersja ATR.brx:
Myślę, że łatwo zrobić jednoplikową wersję EXE pod dowolny DOS czy loader.brx:
Pokręciłbym nosem na te charakterystyczne "systemowe" kolory.brx:
Nie wiem czy będę w stanie w to grać przez tematykę, słownictwo czy poziom trudności, ale też kibicuję :)nosty:
Zagadka fabularna: skoro plugawy gad nie może się ruszyć z przyczyn fizycznych, wbrew sobie, bo zadek przywarł mu do podłoża (pomińmy dlaczego), to co da przekupienie go?mgr_inz_rafal:
Mądrze mówisz. Wymyślę coś innego :)