Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
rj1307:
Raczej nie, wywala losowotry { } catch(...) { go_to_title(); }
rj1307:
@mgr mam jeszcze pytanie, tworzę mapę do gry (tylko plansze bez opisów przejścia), będę mógł ją opublikować?pin:
@mgr inż - tak czy inaczej szacun za I/O. Z byle HDD gra śmiga zacnie, a z flopką dość znośnie. Wniosek taki, że się da ;) I o to właśnie chodzi.larek:
odczyt ekranu z dyskietki trwał zdecydowanie dłużej, niż w innych przypadkachmgr inż. Rafał:
Może się to zdarzyć, jeśli akurat do wyświetlenia ekranu należy doczytać nowego fonta i jeszcze DLLkę. Ale na emulcu to i tak nie powinno być zauważalne :/Gonzo:
do tej pory nie ma odzewu np. na atari age, hmm...Gonzo:
z wersją anglojęzyczną to bym się trochę wstrzymał, trzeba się z tym przespać, zbyt szybkie i pochopne ruchy nie przyniosą tu nic dobrego, ale of cos róbta co chceta...Gonzo:
gierka jest kontrowersyjna i może lepiej było by ją puścić testowo do kilku osób zamiast od razu upubliczniać.nosty:
Naprawdę, bardzo jestem ciekaw, jak międzynarodowa społeczność z ich poprawnością polityczną przyjmie Duszpasterza :)Gonzo:
gierka jest ok. ale raczej z wersją anglojęzyczną to bym się trochę wstrzymał, trzeba się z tym przespać, zbyt szybkie i pochopne ruchy nie przyniosą tu nic dobregoGonzo:
Adam - chyba za dużo adrenaliny albo %. napisałem co myślęGonzo:
vostochnie skazkiGonzo:
gierka jest kontrowersyjnaGonzo:
może lepiej było by ją puścić testowo do kilku osób zamiast od razu upubliczniaćAdam:
Nie grałem zbyt długo w Rzygonia, więc proszę znawców o ewentualne uzupełnienie spostrzeżeń, natomiast z tego, co na razie widziałem, mogę powiedzieć, że w grze są dwa główne "kontrowersyjne motywy":Adam:
Stały motyw twórczości inżyniera magistra, jego znak firmowy, czyli, jak by to ująć... "obsesje fekalne".nosty:
ale poza tym co wymieniłeś w grze występują też elementy które podpadają pod "obrazę uczuć religijnych"nosty:
Obrażanie papieża w grze chyba nie występujenosty:
Danie graczowi jedynie MOŻLIWOŚCI obrazy uczuć religijnych w grze (z której to opcji nie musi skorzystać)nosty:
@Adam, nie wiem czy grałeś ale poza tym co wymieniłeś w grze występują też elementy które podpadają pod "obrazę uczuć religijnych". Nieliczne ale za to mocne.