Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pl.wikipedia.org:
(...) niektóre trolle potrafią stworzyć wokół siebie krąg osób, które ich wspierają, chronią przed oponentami, podsycają dyskusję z udziałem trolla etc. (...)greymsb:
Jeśli masz jakiś konkretny zarzut do konkretnej osoby to napisz KONKRETNIE o kogo chodzigreblus:
Ciekawe czy tylko ja tak reaguje, że w efekcie takich historii (albo np potyczki FJC z A8W na AAge) mam ochotę zająć się innym hobby :/.blanketman:
należy rozwiązywać nie używając sfery publicznej.greblus:
Ciekawe czy tylko ja tak reaguje, że w efekcie takich historii (albo np potyczki FJC z A8W na AAge) mam ochotę zająć się innym hobby :/.fox:
Mam to samo.anonymus:
Ludzie się nie lubią, jak wszędzie. I to chyba tylko, albo aż, tyle.Pogarda:
Pogarda – stan uczuciowy będący mieszaniną braku szacunku i niechęci. Zbliżony do nienawiści, ale zawierający komponent poczucia wyższości wobec osoby pogardzanejtdc:
ludzie z AA (...) aby dali mi święty spokój.tdc:
(...) moje postępowanie wynika z tego, że nie chcę mieć z tymi ludźmi nic wspólnego.as...:
TDC, to grę napisał polak czy tylko jej wersję na c64?as... 2016-02-06 11:53:34:
Dość często Alf pisze w liczbie mnogiej. Czemu?tdc:
@Adam ile znasz polskich gier z 1985 czy 1986 roku, które powstały w Polsce i zostały wydane na zachodzie? (razem na Atari + C= + ZX).as...:
rozumiem że TY twierdzisz że to gra Polska, a atariarea twierdzi że nie Polska tylko "port" na commodore zrobił Polak... I tak też znalazłem w necie.autor opisu:
Aby poszukać początków cofniemy się aż do przełomu lat 70. i 80. Pokażemy jaki wpływ na powstanie w 1989 roku profesjonalnego, zorganizowanego gamedevu miały wcześniejsze produkcjetdc:
ile znasz polskich gier z 1985 czy 1986 roku, które powstały w Polsce i zostały wydane na zachodzie? (razem na Atari + C= + ZX).autor opisu:
Wykład połączony z prezentacją wybranych produkcji zaplanowany jest na około 3 godziny.Atari.area:
(...) nie jest to niestety polska gra.ilmenit:
TDC, atakiem i trollowaniem nazywasz napisanie merytorycznego komentarza na FB z konta AA? I jeszcze robisz z tego publiczną batalię? No bez przesady...maly_swd:
Ogolenie to coś w tym jest AOL vs AA. Kiedyś bywałem tylko na AA, ale tam panuje dziwny klimat. Na AOLu jest miło i przyjaźnie, ludzie sobie pomagają, dzielą się podstawową wiedzą z zakresu Basica/Actiona/Asm itp.