Silly Venture 2k16 zbliża się niczym rozpędzony rollercoaster, a wraz z nim... przeogromny stres. Oficjalnie impreza będzie trwała 3 dni (nieoficjalnie można pojawić się już w czwartek wieczorem), natomiast agenda związana z programem imprezy jest na tyle napięta (m.in. przez ceremonię otwarcia, koncert, devil's show, noc demożerców, liczne panele dyskusyjne itd.), że wymaga maksymalnego spięcia w czasie. Aby ograniczyć czas związany z rejestracją, kupnem koszulek oraz wyżywieniem na party-place do bezwzględnego minimum, bardzo bym prosił o dokonanie przelewu już teraz.
Oczywiście nie jest to obligatoryjne i powodowane jedyne chęcią zaoszczędzenia czasu podczas imprezy. Wpłat można dokonywać RÓWNIEŻ na party-place.
Chciałbym po raz pierwszy zrealizować wszystkie punkty programu SV w 100%. Jeśli dodatkowo uda nam się płynnie (zgodnie z założeniami) przeprowadzić płynnie compo, to będzie to jedna z najlepiej zorganizowanych edycji imprezy.
Wejściówka:80 zł - wzorem takich party jak River Wash bilet uczestnika upoważnia do wejścia na całe party (piątek-niedziela) oraz na koncert do klubu Miasto Aniołów i "Noc Demożerców" w sali kinowej. Każda kwota wpłacona powyżej 80 zł zostanie przeznaczona na poczet kolejnej edycji SV w przyszłości.
Koszulka:45 zł
::: PRZÓD :::
::: TYŁ :::
Bardzo proszę osoby chętne na koszulkę o wpisywanie się w tym wątku z podaniem swojej rozmiarówki - (XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL).
Kolor:: SZARY. Na plecach napis wykonany małoatarowską czcionką.
WAŻNE !!! Na zamówienia (płatność przelewem bądź na party-place) czekam ok. 2 tygodnie (~13 październik). Później lecą do drukarni. Oczywiście dodrukowanych będzie więcej egzemplarzy w ograniczonej ilości, ale i w określonych rozmiarach.
Numer konta: PKO S.A. 94124029331111001052279738 PayPal - greymsb@poczta.fm
W tytule przelewu proszę wpisać odpowiednio: "Wejściówka na SV" lub "Wejściówka na SV + koszulka".
Jeśli chodzi o wyżywienie to dam znać do piątku. Na pewno na party nie zabraknie fasolki po bretońsku oraz bigosu - serwowanych niemalże non-stop. Tradycyjne polskie jedzenie, co by nasi zagraniczni Goście poznali "co dobre" ;) (przewiduję zatem "niską frekwencję" w sleeping rooomach" :D)
Wejściówka: 80 zł - wzorem takich party jak River Wash bilet uczestnika upoważnia do wejścia na całe party (piątek-niedziela) oraz na koncert do klubu Miasto Aniołów i "Noc Demożerców" w sali kinowej.
Czy i ile wyniosłoby wejście na 1 dzień ? Oby organizator był na tyle elastyczny ;) że rozważy i taką opcję. :]
@Dracon: niestety kwota za wstęp jest stała i niezmienna. jakiekolwiek zmiany spowodowały to, co działo się w 2000 roku. skutek -niestety- wiadomy. dodatkowo dochodzi tutaj darmowa konsumpcja piwa oraz przemieszczanie się między 3-ma różnymi miejscami. nie chciałbym (ani pewnie nikt na moim miejscu) sprawdzać czy ktoś ma "pełną wejściówkę", czy "tylko dniówkę" i kontrolować co i gdzie dana osoba robi. wprowadziłoby to niepotrzebny chaos. Pozdrawiam
@Larek: dziękuję, jak tylko dojdzie przelew to poinformuję :) to samo dotyczy pozostałych partyzantów.
@kris3d: oczywiście można zapłacić na party-place. po prostu im więcej osób zrobiłoby przelew wcześniej, tym bardziej ułatwiłoby mi to życie :) (i zaoszczędziło sporo czasu).
Wejściówka jest nieco wyższa, ale SV będzie odbywać się tak naprawdę w 3 miejscach. Piwo, tradycyjnie, gratis. Postaram się też o jakiś gadżet dla każdego uczestnika :)
W pierwszym poście został poprawiony napis na koszulce (tył). I rzecz najważniejsza: na FB wiele osób myślało, że to są dwie koszulki :) Dlatego wyraźnie zaznaczyliśmy, że to jest jedna i TA SAMA koszulka (widok z przodu i z tyłu) - a nie dwie różne :)
Mam nadzieję, że tym postem nie wprowadzę zbyt dużego zamieszania :) Parę osób pytało mnie o dostępność innych kolorów. Naszym zdaniem szary pasuje najlepiej, ponieważ kojarzy się z naszymi platformami (no, może oprócz serii XL ;) ), ale jeśli komuś nie podoba się taki kolor, to dostępny jest jeszcze chabrowy (niebieski) i czarny.
Wpłynęły kolejne przelewy i zamówienia na koszulki. Jestem w trakcie sprzedaży mieszkania i nie miałem czasu wszystkiego spisać i wrzucić. Obiecuję że zrobię to najpóźniej jutro :)
Mam problem z zalogowaniem się do konta. Jeśli dzisiaj się nie uda to jutro przed południem zaktualizuję listę przelewów, przy okazji uzupełniając zamówienia na koszulki.
Uzupełniłem listę przelewów i "koszulkowców" - bardzo dziękuję! Opisy w przelewach również bezcenne, w tym ten od Argaska: "...by Atari rosło w siłę" :) Jak na wpis od osoby na co dzień zajmującego się Amigą to dość miłe :)
Obok niektórych osób zamawiających koszulki znajduje się dodatkowo kolor koszulki (inny niż proponowany oryginalny szary). Jeśli więc ktoś prosił o inny alternatywny kolor (CHABROWY lub CZARNY) to taki opis powinien się znajdować. Jeśli go nie ma - proszę o informację. Być może coś przeoczyłem, co w chwili obecnej jest niestety możliwe.
Przypominam też, że w tym tygodniu mija deadline na zamawianie koszulek - jeśli więc jeszcze tego nie zrobiłeś/nie zrobiłaś, a jesteś zainteresowany/zainteresowana, to proszę o info w tym wątku lub na mail'u.
W kwestii wyżywienia na party-place to praktycznie non-stop powinna być dostępna fasolka, bigos oraz pierogi. wszystko domowej roboty :)
jutro podsumuję zamówienia na koszulki i zaktualizuję listę (także przelewów). zadzwonię do drukarni i podpytam czy można poczekać do poniedziałku z ew. zamówieniami na koszulki, ale czarno to widzę.
Zrobiłem update dotyczący zamówień na koszulki oraz przelewów z pierwszego posta. Dziękuję wszystkim, którzy chcą mnie w ten sposób odciążyć podczas trwania imprezy :) Będę miał więcej czasu dla Was i będę mógł zrealizować większość z zakładanego programu imprezy :)
Dzwoniłem też do drukarni, ponieważ w dalszym ciągu spływają zamówienia na koszulki. Umówiliśmy się, że OSTATECZNYM (w sensie dosłownym) dniem na składanie zamówień jest wtorek 18-go października. Nie możemy przekładać terminu w nieskończoność - z wiadomego powodu :)
Jutro ok. południa mija deadline na zamawianie koszulek :) Wtedy też uzupełnię listę osób które zrobiły przelew za koszulki, wejściówki lub obie te rzeczy na raz :)