Pierwsza książka z serii, o której już zapewne wiecie, jest w zaawansowanym stadium przygotowań do druku. Dodatki: o WUDSN - autorstwa Marcina Sochackiego "Montezumy" oraz o nieudokumentowanych rozkazach autorstwa Krzyśka Dudka "XXL". W stosunku do oryginału zmienił się też nieco rozmiar, możecie to zobaczyć na jednym ze zdjęć - nowe wydanie będzie w twardej okładce z szytymi stronami. Jakość poligrafii oczywiście też jest totalnie inna - widać to na drugim ze zdjęć. Cena - 59 zł, można już składać zamówienia (zamowienia(małpa)retronics(kropka)eu). Mam nadzieję, że książka ukaże się przed świętami, jeśli nie - wysyłka po nowym roku.
Dziękuję za tak liczny odzew, zamówień zebrałem naprawdę sporo. Jak tak dalej pójdzie, to cały nakład sprzeda się przed premierą. Płacić można Paypalem, przelewem na konto, wysyłka za granicę też jest możliwa - wg cennika PP.
Na chwilę obecną zamówione jest ponad 40 sztuk książki. Nie spodziewałem się że w ciągu kilku dni będzie taki odzew z Waszej strony - dziękuję! Dane do wpłaty będę rozsyłał niebawem, jeśli ktoś nie otrzyma, to znaczy że nie wysłał maila. Prośba o podawanie od razu adresu do wysyłki i telefonu dla kuriera, ułatwi mi to sprawę.
Już 2/3 nakładu zamówione w przedsprzedaży! Do premiery może nic nie zostać. Następną książką będzie GFA Basic Stefana Nawrockiego, uzupełniony o dodatek o wersji 3.5.
Dane do wpłaty zostały wysłane do osób zapisanych na książkę. Jeśli do kogoś nie dotarła, to albo trafiła do spamu, albo nie podał ktoś swojego adresu e-mail (osoby zamawiające przez forum, komunikator itp.)