Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pin:
"(...) z lat wcześniejszych Hummer raczej nie był zły. Integracja, szampan i molo w Sopocie. Strzał na tyle ciekawy, że warto było poświęcić czas.pabloz1974:
Dla mnie szkola I sala gimnastyczna jest coooool. To jest miejscowka z klimatem . Siedzac na sali przy atarce czuje 100% fiiiilingu... w nowoczesnych salkach to już nie to..IRATA4:
faktycznie czas na przeskok ,duża hala z wielkim ekranem i dobrym nagłośnieniem to by dopiero było coś .xxl:
mylisz sie calkowicie :-)XXL:
w warstwie programowej: pojawiaja sie nowe idee, np. na starych instrumentach nie trzeba grac caly czas w ten sam sposob lub tej samej muzyki, ale zeby zagrac cos swierzego, nowoczesnego wcale nie trzeba wymieniac instrumentow :-)Grey:
"Koszerność" sali gimnastycznej? Bingo. Czyli pasuje do klimatu Silly, jaki sobie założyłem. Podczas jednego z trójmiejskich sztabów wspomniałem, że była idea zorganizowania SV w Filharmonii Bałtyckiej. Być może byłoby jeszcze bardziej Silly. Niestety kwestia spożywania trunków podczas takiej imprezy dyskwalifikuje tą miejscówkę.