Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
xeen:
obecnie soft na "Atari" wymaga od kodera detekcji wszystkich możliwych urządzeń i dostosowania się do tego co kto sobie, za przeproszeniem, włożył i przekrojowych testów na różnych konfiguracjach (u mnie na rdzeniau 1.124234324 nie działa, u mnie na SDX nie działa, Rapidus mi psuje itp.)xeen:
Oczywiście zawsze winni są koderzy, bo nie przetestowali na wschodnio chilijskiej wersji sprzętu zmodyfikowanej loklanie przez ichich elektorników z rozszerzeniem combo i Rapidusem i ośmielili się coś zrobić i wypuścić bez testów.pin:
Przyjdzie czas to się to wszystko ukróci zasadami na kompo i nikt się tym nie będzie zanadto przejmowałSV2k17:
Prace dostarczamy do organizatora najpóźniej na tydzień przed rozpoczęciem party. W ten sposób organizatorzy będą mogli się upewnić, że produkcje zostaną bez problemów zaprezentowane. Autorzy prac zgłoszonych później ryzykują problemy z prezentacją podczas konkursów.