Po niezwykle długim czasie, który wypełniony był morderczą pracą wielu osób, nareszcie mogę udostępnić Wam angielską wersję językową gry. Do tej pory Laura zwiedziła Polskę, Niemcy i Rosję. To jednak okazało się za mało. Nasza mała podróżniczka chce wciąż zdobywać nowe lądy i teraz będzie już mieć taką szansę. Świat właśnie się przed nią otworzył! Przyczynili się do tego wielcy miłośnicy gry: Bartłomiej Wieczorkowski Nir Dary Toshiba-3 Paweł Kuczmański
Bardzo dziękuję za poświęcony czas, wiedzę i chęci. Niech MOS będzie z Wami!
Wszystkich chętnych do pobrania gry w wersji angielskiej zapraszam na stronę gry: ->link<-
Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że wkrótce będzie również dostępny Podręcznik gracza w wersji angielskiej.
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy, Arkadiusz Lubaszka larek
Hackerskie poke-i nie są oficjalną funkcjonalnością gwarantowaną przez wydawcę :) Na podobnej zasadzie możesz zgłosić uwagę do Microsoftu, że po ich update'ach crack do Office'a przestał działać ;)
A co do mrugania ekranu przy naciskaniu klawiszy - nie wygląda to zbyt regularnie jak na przypadkowe zachowanie? Zgadnij dlaczego mruga i czemu to służy :)
To że się poke-i nie zgadzają to przecież nie błąd i czemu hackerskie? Przecież Larek za nie odpowiada ;) Nie używam MS Office - stąd u niektórych problemy z otwarciem arkusza ;) Wiadomo, że mruganie nieprzypadkowe... ale póki co nic więcej podejrzanego nie zauważyłem... a czego się domyślam to nie chcę zdradzać...
Brawo za odwagę :) Znacie moje zdanie - kody to świetny pomysł w tego typu grach.
Nie kumam jeszcze po co to tak chować, może Larek mi wyjaśni przy ognisku na Ironii. Zawsze to lepsze niż lewe cracki lub smyranie w SELECT i OPTION z gracją szwaczki po dwóch wylewach - chyba wiadomo w jakiej gierce ;)