Kombinuję jak tu się w końcu pojawić na tej zacnej imprezie i mam w związku z tym pytanie, przepraszam jeśli nieodpowiedzialne :)
Czy to jest impreza taka bardziej w dzień, czyli dla dzieci i rodzin, czy też w sobotnią noc "chyba co bedzie"? Pytam, bo jeśli się uda, to będę mógł wpaść dopiero w sobotę ok. 18:00.
PS. Akcję "koszulki" przegapiłem, czy jeszcze nie było?
@ mgr_inz_rafal a jaki problem , mam działkę za miastem , zbierzmy odpowiednią ekipę ,zmontujmy BIG screena i może byś impreza rekreacyjno- rodzinna , fajne tereny , lasy stawy,jeziora , nawet rzeczka jest :-)
@mgr: to jest impreza za dnia z dzieciakami, wieczorami odpalamy na maxa! W sobotę do 18stej chcę zakończyć konkursy i przygotowania do koncertu KATODA, potem integracja na maxa, do samego rana!
Przypomnę tylko, że impreza tuż tuż. Oficjalny start imprezy w sobotę o 9.00. Jednak nieoficjalnie zaczynamy już od 21.00 w piątek! Zapraszam wszystkich chętnych partyzantów ze śpiworami już w piątek! Zresztą zainteresowane osoby już dawno o tym wiedzą. Oficjalny koniec - niedziela 21.00 :) Dla tych co wytrzymają :)
@mgr_inz_rafał : z Katowic jeżdżą busy np BusBrothers z Katowic do Wisły/Ustronia/Cieszyna i One zatrzymują się na dworcu w Pawłowicach. Stamtąd 2km lokalną taxą albo z buta :) Zależy o której godzinie chcesz przyjechać, bo z Sosnowca na pewno będzie jechał Larek ...
@Renton: świetna invitka, dopiero teraz miałem okazję ją zobaczyć. żałuję że nie mogłem się pojawić. dokładnie w ten sam dzień, nasza młodsza latorośl przystępowała do Komunii Św. (co roku odbywa się w każdą drugą sobotę maja).
Bardzo dziękuję za miłe słowa o imprezie. Jak dojdę do siebie w 100% na pewno napiszę tu podsumowanie.
@Greymsb: dokładnie tak samo jest u nas z komuniami. R3 pierwotnie miała być 2 tygodnie po świętach czyli jeszcze w kwietniu, ale niestety mnie też wyskoczyła inna gruba impreza w tym czasie (moja 40stka) i tylko dlatego przesunąłem ją na 11-12 maja. Jakbym wcześniej wiedział, że JagNes się nie odbędzie, to pewnie wybrał bym któryś weekend majówkowy, ale nie chciałem nikomu wchodzić w paradę...
Ale, mogę nadmienić (taki breaking news) że R4 odbędzie się za rok - bo takie miałem pierwotnie założenie - impreza coroczna, i będzie to 24-26 kwietnia 2020! I wejdą COMPOS w program - bo ta impreza miała mieć od początku wydźwięk również scenowy ... Ale po weekendzie przejdę się do Domu Kultury spróbować zabukować salę na ten termin. Oby się udało - bo sytuacja tym razem nie była za wesoła dla mnie jak oddawałem klucze :)
Renton, niestety nie było mnie i moje kable.mam nadzieję że nie zaginą, a co do miejscówki, odczekaj chwilę, niech spadnie złe napięcie, a jak nie to impreza rośnie więc zmienisz lokalizacje na jakieś Żory Rybnik czy Kato i z głowy