Zobaczyłem w nowym numerze Retrokompa, że Piter wymyślił czaderską reklamę nowego Atari Fana (numer 6 nadchodzi - maj się zbliża), bazując na grze "07 zgłoś się" :D
Chciałbym zamówić z odbiorem na SV, ale czuję spory dyskomfort przed podawaniem wszystkich swoich danych (a wszystkie są wymagane) na stronie bez bezpiecznego połączenia :/
Na stronie atarifan.pl zapowiedziana została premiera szóstego numeru czasopisma na SV. Czy ktoś mógłby napisać coś więcej na ten temat? Kiedy i w jakiej formie "premiera" się odbyła?
Możliwość upłynnienia ~100 egzemplarzy po 37zł, w ciągu jednego dnia, za żywą gotówkę, bez bawienia się w przelewy i wysyłki - taka szansa wydarzy się ponownie dokładnie za rok od dzisiaj ;]
z racji iż nasze pismo jest troche obszerne, z racji też ceny wynegocjonpwanej za druk full color jest spychane "dalej" przez drukarnie i no nie udało się.... bardzo żałuje i nie spałem z tego powodu 2 dni. Ale.... do końca tygodnia rozpocznie sie wysyłka a ja bede z nimi w Warszawie, wiec jak coś to zapraszam do kontaktu :) pdbioru osobistego lub podrzuce na trasie gdzieś :)
ja stacjonuje na ul Warownej do końca tygodnia
Przepraszamy za brak na SV !!!! Święcie wszystkich Atarowcow
Update jest też taki iż AF#6 ma ... 140 stron !
news jest taki iż rozpoczęte zostały prace nad numerem 7 !!!
Is there any way to get the magazine into Czech Republic ? I think transport is just a matter of some extra money, but what about payment ? Paypal would be easier than international money transfer.
Potwierdzam słowa Pitera, ostatnie dni przed Silly Venture, to była czysta jazda bez trzymanki, bardzo chcieliśmy zdążyć, cóż takie są czasami realia, że nie wszystko pójdzie tak jak żeśmy zaplanowali. To był dla nas ogromny stres, że się nie udało tego zrobić na święcie wszystkich atarowcow.
Prace nad nr#7 ruszyły, a co będzie mozna w nim przeczytac znajdziecie w tym numerze, który zacznie do was docierać lada dzień. O szczegółach dystrybucji poinformujemy także na stronie www.atarifan.pl
Ponawiam pytanie - czy ktoś z was wie o tym, czy jest wysyłany (albo otrzymał) numer 6 AtariFan? Zamówiłem w październiku numer i do tej pory nie dotarł... strona www też teraz przestała działać.
z tego co mi wiadomo , jest jeden mały problem ,chłopaki robią wszystko by jak najszybciej się ukazał ale są pewne sprawy na które nie mają wpływu,też czekam i zamawiałem .
Ze względu na pojawiające się coraz częściej zapytania odnośnie magazynu Atari Fan #6, chcielibyśmy poinformować osoby zainteresowane oraz wszystkie osoby, które dokonały dotychczas wpłaty za magazyn, że z powodów finansowych nie jesteśmy jeszcze w stanie wydrukować magazynu AF.
Chcąc utrzymać wcześniejsze zapowiedzi odnośnie nakładu i wydrukowania tego numeru w pełnym kolorze, chcielibyśmy zwrócić się do Was z prośbą o deklaracje chęci zakupienia tego numeru i dokonania przedpłaty.
Całkowity koszt wydruku nakładu 300 sztuk to kwota ok. 7000 złotych. W tej chwili mamy uzbierane 1000 zł. Uruchomiliśmy swoje prywatne środki, wciąż jednak brakuje nam 2000 zł, aby wydrukować pełen nakład.
Prośba więc do Was, a w zasadzie do 54 osób, które byłyby chętne zakupić magazyn, o dokonanie wpłat (chwilowo nie działa strona atarifan.pl - wieczorem będzie już działać poprawnie).
Liczymy na to, że zechcecie wesprzeć ten projekt i wspólnymi siłami uda nam się zebrać całą kwotę. Oczywiście, jeśli się nie uda, wszystkie wpłaty zostaną Wam zwrócone.
Bardzo nam zależy, aby Atari Fan #6 został wreszcie wydrukowany, mamy nadzieję, że nam w tym pomożecie.
W przypadku pomyślnego uzbierania pełnej kwoty i wydrukowania AF, będzie również możliwość odebrania magazynu w kilku największych polskich miastach, tj. w Krakowie, Łodzi, Wrocławiu, Warszawie oraz w Gdańsku.
Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację. Obiecujemy, że będziemy Was informować na bieżąco o aktualnych wpłatach i wielkości brakującej kwoty.
Od wczoraj magazyn Atari Fan #6 zamówiło i opłaciło 14 osób. Bardzo Wam dziękujemy! Potrzebujemy jeszcze 40 wpłat, abyśmy uzbierali potrzebną kwotę i mogli ruszyć z drukowaniem. Informując swoich znajomych również nam pomagacie. Dziękujemy! :)
Mamy zaksięgowane 27 wpłaty, czyli dokładnie połowę!!! :) Bardzo dziękujemy osobom, które do chwili obecnej dokonały przedpłaty. Liczymy na kolejne. ;) Potrzebujemy jeszcze 27 wpłat.
Przypominamy, że po dokonaniu wpłaty na stronie atarifan.pl i wyborze odbioru osobistego, magazyn Atari Fan będzie można odebrać po skontaktowaniu się z podanymi poniżej osobami:
Gdańsk: Piotr Krużycki (Piter) - jeździ po całym Trójmieście tel.: 734 232 695 e-mail: piter@atarifan.pl
Kraków: nogame.pl ul. Kazimierza Wielkiego 47 tel. 691 399 659 e-mail: jacekz@nogame.pl Piotr Mietniowski (Kroll) tel. 669 191 891 e-mail: kroll@atarifan.pl
Zamówiłem i ja. Niestety coś poplątałem z adresem Paczkomatu i nie zapisał się. Wysłałem poprawkę emailem jako odpowiedz na potwierdzenie zamówienia. Pozdrawiam J.Lalik
Mamy 38 wpłat! :) Brakuje nam już tylko 16 zamówień. W poniedziałek chcemy zlecić wydrukowanie Atari Fana, żeby było to możliwe musimy sprzedać jeszcze 16 sztuk AF #6
Dokładnie rok temu KAZ w wywiadzie z Piterem mówi, że Atari Fan #5 w pewnym momencie stanie się białym krukiem (9:24 minuta filmu). Oficjalnie chcielibyśmy poinformować, że ten moment właśnie nastąpił. Atari Fan #5 nie jest już dostępny w sprzedaży. Wciąż jednak możecie zamawiać magazyn Atari Fan #6 (140 stron, full color). Brakuje nam już tylko 5 wpłat, abyśmy mogli zlecić jego wydrukowanie. :)