Miki - pomysł świetny, jednak wykonanie słabe. Wygląda jak zlepek nie pasujących do siebie elementów. Do poprawki i jak poskładasz to odpowiednio to wlatuje na główną! :)
Marek Jurków podesłał jeszcze 7 pasków, też fajne! Wkrótce wrzucę je na stronę i poproszę Wieczora, żeby zmienił wyświetlanie nowego paska częściej niż doba, żeby nie trzeba było czekać kilku miesięcy na ich zobaczenie :)
Dzisiaj na serwer doszedł pasek numer 47 (przypominam: chodzi o te paski nostalgii na górze strony, czarno-białe). Zdjęcie Miszy, przetworzenie moje.
Wciąż można podsyłać swoje propozycje, konkurs jest nieustający, a nagrodą - jeśli wystarczająco ciekawy - umieszczenie na stronie. Rozmiary jpg - 448 na 132 piksele.
Tak się zastanawiam czy nie było by lepszym pomysłem zastąpienie paska nostalgii (bezpłatnym) banerem reklamowo-promocyjnym dla aktualnych produkcji growych na Atari.
Coś fajnego chodzi mi po głowie ... do kiedy można te nostalgiczne paski podsyłać ? jest jakiś termin ? pytam gdyż nie chce dłubać nad czymś co nie zostanie wykorzystane.