@Adam, widziałem klipy robione przez Mava - to są w pełni profesjonalnie zrobione filmy. Jestem przekonany, że każdy by zobaczył różnicę w filmie przygotowanym przez amatora i Mava. Dla jasności - mnie nie chodzi o to, aby Mav zrobił lepiej klip z pikaczu ;), ale zamarzyło mi się, aby zrobił wspólnie z zespołem ekstra klip. Z jakimś najlepszym utworem, najlepiej ich własnej kompozycji, żeby nie było później problemów z prawami. Wiem, że to w cholerę roboty i taka praca kosztuje w pierony pieniędzy... Ale może po znajomości... ;)
Ja proponuję, żeby chłopaki nie wystawiali już nic więcej w konkursach i nie drażnili biednej publiki. I niech przestaną grać, bo w sumie to idą na łatwiznę z tym trackerem. I są nieprofesjonalni. I nie czerpią z jedynie słusznych korzeni atarowskich. Kolegów przesunie się do sekcji sportowej i nabiorą optymizmu. To znaczy, jeszcze więcej optymizmu. I przy okazji przestaną grać.
tzn, mnie to generalnie mało interesuje, co i kto sobie wyobraża / sądzi na temat tego co robimy - bo robię to dla własnej przyjemności. Ale - w sumie Mav - pomyślę i mógłbym dostarczyć materiały do złożenia jakiegoś profesjonalnego teledysku. Przynajmniej w ramach naszych skromnych możliwości i posiadanych materiałów.
Ten tego... pin/bocianu jesteście inspiracją, że można robić "swoje" - najwyżej komuś nie podejdzie..
Też uważam, że stać was na więcej - ale proszę to odczytać tylko jako komplement, bo wasz nie wasz teledysk wywołał u mnie uśmiech - nie wszystko musi być takie samo (czytaj na pokeyu:D).
Byłem na koncercie BiA na Retronizacji i w zasadzie jedyne czego mogę się przyczepić to ... ZA MAŁO COVERÓW Z ATARYNY! Pin i Bocianu - czyżbyście nie kochali naszej Atarynki ?? Zróbcie coś dla kochających ;) Lasermania z pierdziawką jest pyte!! Macie np Takns,Yoomp,Draconusa czy Zybexa
Kochamy kochamy. Pracujemy nieustannie nad repertuarem i nowe pozycje z Atari już są na warsztacie ;) trzeba pamiętać, że nie wszystko da się zagrać tak 1:1, więc musimy przygotowywać własne aranżacje i wymaga to nieco pracy i czasu. Ale dla Was wszystko ;) nawet dla tych narzekających.
...ci narzekający to czasem mocniej kciuki trzymają niż inni , przejmują się więc krytykują . Róbcie swoje aranżacje , 1do 1 by było co najmniej dziwne ,właśnie własny wkład świadczy o artyzmie :-) .
@mav: tak czytam teraz co napisałeś (bo w końcu odespałem te parę dni) i oczom nie wierzę. video wykonane przez Motion Ride'a jest zaje**ste. Zarówno kawałek jak i wizualizacje - mistrzostwo. Dałem 10 punktów już po paru sekundach.