Dobrze, że przypominacie :) Musiałem trochę podgonić z robotą, więc prace się nieco zatrzymały, ale w tym roku sprawa ujrzy światło dzienne. Stay tuned!
W sumie obudowa typu "modem" z kabelkiem z tyłu też jest spoko. Poszukaj w ofercie Maszczyka czy Kradeksu, zrób płytkę żeby pasowała i już. Jaki to jest ten układ midi?
1. as... - 1 szt. 2. sun - 2 sztuki (XE i ST). 3. misza - 2 sztuki 4. Kaz - 2 sztuki (jedna do XE, druga do ST). 5. mariuszbox - 2szt XL/XE :) + 1szt ST 6. Mono - 2 szt. 7. jhusak - 2 szt. 8. Cyprian - 2 sztuki (jedna do XE, druga do ST). 9. pancio 10. Kroll - 1 szt (do ST)
skoro pojawił się jakiś podział na ST/XE to ja poprawiam:
1. as... - 1 szt. 2. sun - 2 sztuki (XE i ST). 3. misza - 3 sztuki (2* XL/XE i 1*ST). 4. Kaz - 2 sztuki (jedna do XE, druga do ST). 5. mariuszbox - 2szt XL/XE :) + 1szt ST 6. Mono - 2 szt. 7. jhusak - 2 szt. 8. Cyprian - 2 sztuki (jedna do XE, druga do ST). 9. pancio 10. Kroll - 1 szt (do ST)
1. as... - 1 szt. 2. sun - 2 sztuki (XE i ST). 3. misza - 3 sztuki (2* XL/XE i 1*ST). 4. Kaz - 2 sztuki (jedna do XE, druga do ST). 5. mariuszbox - 2szt XL/XE :) + 1szt ST 6. Mono - 2 szt. 7. jhusak - 2 szt. 8. Cyprian - 2 sztuki (jedna do XE, druga do ST). 9. pancio 10. Kroll - 1 szt (do ST) 11. Jaro - 1 szt. (XE)
jak o wyjściu audio mówicie, to głosuję za, dla mnie byłoby idealnie 2*RCA (chinch), ale mogą być też 2*TRS 6,35mm :D Na ściance obudowy - ale są też gniazda RCA na płytkę lutowane.