Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dracon:
Tak mi się właśnie wydawało... No coż, gościu narobił smaku (smaka?;)) oraz szumu po czym zrezygnował...Dracon:
Na AOL-u pięć lat temu (!) była zapowiedź gry ZORRO2:Dracon:
Trochę tak jak z pewnym organizowanym zlotem oraz grą "piracką". Co prawda nie jest w tym chyba rekordzistą jak pan na "Gie" ale pewne rozczarowanie pozostaje. :|sNr:
Niestety nie chcę mieć ze sceną i zlotami więcej nic wspólnego. Nic! Przykro mi ale moja decyzja jest nieodwołalna.Dracon:
Na AOL-u pięć lat temu (!) była zapowiedź gry ZORRO2Kaz:
(...) widzę, że mnie nie ominęło nic ważnego :P (...)Kaz:
Mnie się wydaje, że opinia jednej osoby o drugiej nie jest wystarczającym dowodem na to, że tak jestAdam:
na początku roku 2015, bo działy się w tamtym czasie niezłe akcje na forach dotyczące zlotów, czego efektem było m.in. oficjalne odwołanie Silly Venture i Fortification.Adam:
Natomiast na początku tamtej nowinki napisałem o tym, że w 2014 (czyli pięć lat temu) Sonar na stronie Classic Game Shrine umieścił pierwsze materiały o grze Zorro II. Potem zdaje się je pokasował, zniknął też z sieci pierwszy filmik.Sonar:
niektórzy mogli by pisać mitologię. było ciężko z koderem, i kontakt był słaby więc część grafiki spaprałem. nie jest właściwie interpretowana przez engine tworzący całe zorro jednym enterem - dlatego muszę przerobić część grafik. zorro powstaje bardzo powoli ale powstaje. co do powrotu na zloty - nie, nie i na zawsze wielkie nie. dlaczego? ponoć to dowód mądrości. dziękujęDracon:
W ogóle chyba grupa CGS nie działa (?). Nawet nie pamiętam kto tam działał oprócz s0nara, bo myślałem wstawić historyczną notkę w Atariki. :(Dracon:
Opisałem ich trochę tutaj:Sonar:
Wiesz co zostawiłem sobie ją na zimowe wieczory. Scenariusz jest cały, ale trzeba to napisać. Gra jest długa. Są nawet 2 bitwy morskie i potyczki. Plądrowanie wyspy, kilka wizyt na Tortudze Są nawet kopalnie do eksploracji w planach. Nie będzie lekko ale dobra nuta i jakoś pójdzie. NIe świętuję więc będę się nudził ;). Czas się znajdzie. Ma być jakość a nie jakoś Kaz. PozdrawiamOd 1 do 27 z 27