Nie mogę przejść momentu na koniec etapu w Jaskiniowcu. Co trzeba zrobić z tym kółkiem? Zapodaję zapis emulatora Atari800Win, może ktoś zechce popróbować.
po pięciu minutach grania to można zapisać się na korepetycje z grania w gry ... Kurcze ,dobry pomysł na biznes :-). @Retro Borsuk wchodzisz w to ? ;-)
in the demo version, you could not go any further afaik, but in the full version there was a second level that was loaded automatically. Alas, the full version was so disappointing, that I only kept the demo version...
Trzeba zebrać to kółko, ale to zadziała tylko jeśli zebrałeś żywność z całego poziomu, tak aby pasek 'jedzenie' był w całości zapalony.. Czyli trzeba odwiedzić każdą napotkaną jaskinię.
@Kaz trzeba najpierw pozbierać wszystkie żarcie ukryte w jaskiniach na każdym levelu, potem wystarczy "dotknąć" tego kółka i przenosi na kolejny poziom
Nie. Trzeba po prostu tak ostrożnie chodzić, żeby nie ominąć żadnej jaskini i nie pozwolić na scrollingu zeby nieodwiedzona jaskinia zniknęła z lewej strony bo jeśli zniknie z ekranu to nie ma możliwości do niej wrocić. Wszystkie da się zaliczyć w ten sposób
pozbierałeś wszystko ? trzeba wybić się z rozpędu i pięty ,czasem się udaje ,taka gra. O sorry ,to nie ta plansza :-),ale jest taka że ciężko doskoczyć . Ps.Sam myślałem że to błąd i pytałem,ale pamiętam że czasem się udaje ...Grałem na oryginalnym Atari.
Trzeba wszsystko pozbierać bo inaczej nie przejdziesz do kolejnego etapu. Jest takie miejsce o którym piszesz, ale jest do przejścia i tak jak piszesz trzeba odbić się "z pięty" :)
edit: z tym brakiem powrotu to mi się trochę pojebało, jest możliwość ponownego powrotu w lewo tyle ze przez nieuwagę możemy nie dostać się do jaskini ponieważ nie będziemy w stanie wrocić np. po zeskoku z wyzszego poziomu, sorki za wprowadzenie w błąd. nie pamiętam ile było etapów, chyba 4