(English below) Czołem przyjaciele, ccwrc zaproponował mi swego czasu zrobienie kartridży z moją grą, więc razem z ccwrc i jego kolegami zrobiliśmy 10 kartridży z naszą nową grą golfową o nazwie 601F wideo tutaj:
Kartridży jest tylko 10, bo nie spodziewałem się dużego zainteresowania, ale za to cena kartridża to tylko 75 zł (plus wysyłka bądź odbiór na Silly Venture). Nie zarabiam na tym ani grosza, cała suma 750 zł to wszelkie koszty jakie poniosłem. Gra na karcie to nieco inna gra niż ta w konkursie ABBUC, ma 10 nowych poziomów oraz polską wersję językową. Wraz z kartridżem dołączona jest dodatkowa naklejka. Gra będzie wysyłana zaraz po ogłoszeniu wyników ABBUC, czyli pod koniec Października. [eng] Hello friends! Ccwrc told me couple months ago that he's willing to make cartridges for my 601F golf game, so together with ccwrc and his friends we made 10 cartridges. The footage of the game can be seen above. There are only 10 cartridges, because I didn't expect much interest, but the good news is price: 19 Eur (plus shipment or no shipment if you are attending Silly Venture). I have no income when it comes to price, it's the cheapest option I could offer. The game on cartridge is a bit different than ABBUC version- it has 10 new levels and polish version along with regular, english version. Along with cartridge you get also a nice sticker. The packages will be sent by the end of November, just after the results (Im not allowed to publish game earlier)
Lista chętnych/list of buyers:
1. pancio 2. CharileChaplin 3. Renton 4. Emu 5. voy 6. zbylu 7. ooz 8. nyny 9. Michał Król 10. kartridż na Silly Venture
ok, wszystkie kartridże poszły, dziękuję koledzy. --- gdyby ktoś jeszcze chciał karta, to można się dopisywać, mamy jeszcze płytki, najwyżej się dorobi, ale nie gwarantuję, że wyrobimy się przed końcem października.
hejka drużyno pierścienia, Powysyłałem maile do wszystkich zainteresowanych, proszę dać mi znać (gorgh at o2.pl), jeśli mail nie dotarł. Zbylu- nigdzie nie ma twojego maila, proszę o kontakt.
No skoro skończone, to już nie projekt, faktycznie :). Ale we współczesnym języku przyjęło się projektem nazywać wszystko, co zawiera aktywności zmierzające do pewnego celu.
Mnie się jednak Twoje grafiki podobają, masz swój unikalny styl.
hejka, dzisiaj przygotowuje kartridże do wysyłki, dla Andreasa już wysłałem. Zamówiłem dodatkowe 5 kartów, które będą gotowe do wysyłki w połowie listopada. P.S. ccwrc robi świetną robotę, bardzo porządny człowiek, załatwił mi mega dobrej jakości błyszczące naklejki, zdjęcia tego nie oddają, ale są prima sort