Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kaz:
Szybkość "Action!" o której już trochę tu dyskutowaliśmy, od dawna była przedmiotem dociekań oraz sporów z wyznawcami programowania w asemblerze oraz języków interpretowanych. Pozwoliłem sobie zestawić jedną z takich polemik, która zaczęła się artykułem w "Bajtku", a potem przeniosła się na łamy "Atari Magazynu". Zamieszani w nią byli Wojciech Zientara, Konrad "Draco030" Kokoszkiewicz oraz Tomasz "TDC" Cieślewicz.tdc:
Zacznę od początku, moja rola w Atari Magazynie była właśnie taka, że zajmowałem się pośrednio programowaniem (ogólnie pojętym), ale przede wszystkim miałem tam promować Action! jako jedyna osoba znająca temat w redakcji itp. Powstało wiele tekstów, które opisywały różne ciekawostki związane z tym językiem (niektóre fakty do dziś chyba nie zostały nigdzie opublikowane), ale niewiele z nich faktycznie trafiło do druku (tylko te najmniejsze objętościowo). Część z tych materiałów ostatnio odnalazłem i niebawem będą opublikowane, w każdym razie po latach ja już nawet zapomniałem i ich istnieniu!tdc 24 Jan 2013:
Kiedyś na AOL omawialiśmy szybką procedurę Plot w Action! ale obecnie ten artykuł się nie otwiera z powodów problemów technicznych serwisu :/Od 1 do 11 z 11