Jakby co - to już jutro. Na szybko może ktoś wyślę pracę na 'THEMED COMPO #2 - Medres photo'. W skrócie - chodzi o konwersję zdjęcia do rozdzielczości średniej. Tu szczegóły: ->link<-
12:00 Deadline for all compos 15:00 Sommarhack 2020 stream warms up 16:00 Demoshow (theme to be announced) 17:30 New Beat tries a new ST monochrome game: Whack A Virus 18.00 Atariscene Quiz (can you beat Lotek Style?!) 18.30 Damo/RG introduces his new ST chiptracker called TTRAK 19.30 Atari YM2149F DJ-set by Crazy Q 21.00 Competitions 23.30 Competition results
a któryś z Was ma światło od Orangutana? Owszem, wymuszają zmianę IP tak powiedzmy nawet czasem częściej niż raz na dobę ale to raczej nie ta przyczyna, bo przez cały stream wyskoczyło mi to z 5 razy. Nigdy natomiast czegoś podobnego nie obserwowałem na YT.
sluchalem konkuru "w tle"... ta praca zmiazdzyla konkurencje.
nie wierze w "kolesiostwo" podczas glosowania... znaczy zdaje sobie sprawe ze takie zjawisko istnieje ale nie sadze zeby to bylo cos wiecej jak kilka osob.
poza tym jak tak bardzo Ci to przeszkadza dlaczego nie przeszkadza Ci znajomosc autorow prac koderskich :D
@XXL - taka świecka tradycja. Tzn - napisałem to bo wielokrotnie widziałem jak to działa w praktyce, taka luźna dygresja po prostu. Ogółem to kwestia zasad które się dla danej imprezy określa w sposób jawny i nic mi do tego.
.. a moduł 505 ciekawy, choć pisywał znacznie lepsze muzaki. Przynajmniej w moim odczuciu.