Witam, Mam nietypową sprawę. Czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek miał w ostatnich tygodniach jakiś kontakt z kolegą Krollem? Jak wiadomo jest on osobą niezastąpioną dla środowiska Atari (nie tylko w Polsce). W ostatnim czasie zachowywał się bardzo dziwnie i tajemniczo a od jakiegoś czasu nie mamy z nim żadnego kontaktu ... Będę wdzięczny za każdą informację w tym temacie.
Czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek miał w ostatnich tygodniach jakiś kontakt z kolegą Krollem?
W ostatnich 2 miesiącach bardzo aktywnie pomagał mi z pewnymi testami i wszystko przebiegało rzekłbym, że wręcz błyskawiczne. Co prawda głównie w sierpniu, ale we wrześniu też. Ostatnim razem kontaktowaliśmy się w miniony weekend. Do tego też jeszcze wiem, że jest mocno "zarobiony" z jeszcze jedną sprawą, wiec może dlatego kontakt jest trochę ciężki.
Wszystkie te kolejne posty były częścią większego projektu :), jeśli komuś nie przypadły do gustu to przepraszam. Skoro już się sprawa wydała to przyznaję się bez bicia, że w celu zapewnienia 100% klimatu lat 80 i 90 dla nowego projektu, któremu przewodzę, musiałem odbyć kilka męczących podróży w czasie. Nie wierzycie? Już od 23 września, każdy będzie mógł się o tym przekonać osobiście za jedyne 12 EUR! Na razie polecam rzucić okiem na poniższe linki:
O samej historii magazynu Atari Fan będziecie mogli się przekonać w krótkim filmiku już o godz. 20 dzisiaj.
Tymczasem to na tyle. Wybaczcie, podróże w czasie wykańczają i muszę trochę odpocząć :-) Kroll