Weekend zleciał na wierceniu, drukowaniu, lutowaniu itp ale jest , wersja 3,5 cala .Wystawiłem jedną od złotóweczki. Zobaczymy ile ta moja robota realnie jest warta ;)
Ja moge dodac ze czasem sa problemy przy oryginalnych dyskach z Avalony lub Mirage. Trzeba wtedy wylaczyc buforowanie sciezek o ile dobrze pamietam. Pozdrowienia z Beskidow
I jeszcze jedno - ktos cos wie jak idzie Lotharkowi Toms 710 ? Bo ciezko jakies info od niego dostac a projekt juz dosc dlugo wisi na jego stronie. Moze Zaxonowi by to szlo predzej i by moze przejal projekt i dogadal sie z Lotharkiem ?
Tak czy inaczej kojarzę zdjęcia z poprzednich ofert, więc jestem ciekawy czy to real photo bieżącego egzemplarza i czy TEAC jest fabrycznie czarny czy barwiony ;-)
Prace w toku. Weekendowa dłubanina bo czasu ciągle brak.
I tak , doskonale wiem że buda jest byle jak wydrukowana. Zaznaczam tylko i wyjaśniam że to jest bardzo wczesny prototyp drukowany z taniego materiału i na minimalnych ustawieniach tylko po to żeby pokazać pomysł i postęp prac. Do tego szybko, żeby połapać wymiary,i wprowadzać poprawki.
Generalnie, pomysł to : Buda w stylu CA 2001, z klapką jak w LDW żeby muchy nie leciały. ;) Rozrysowany na ten moment mam przedni i tylni panel z gniazdami SIO,górę obudowy. Klapka w prototypowaniu, do dorobienia zawiasy,spręzynki, jakiś spowalniacz otwierania...Dorysowanie panelu stacji żeby pasował kolorystycznie...