Kaz - cos nie dziala - czesto mam errory jak w zalaczniku (zapisalem html), czasem tez mam cos tam o jakims Pooku czy Puuhu czy w ogole cos dziwnego zamiast strony AOL (na pewno byla tam literka P :) Ktos juz chyba pisal posta na ten temat.
No coz, nic z tym nie poradzimy, bo to nie jest kwestia bledow strony tylko niewydolnosci serwera, na ktorym jestesmy po tych szybkich, wymuszonych przenosinach. Serwer w miare tani, ale jak sie okazalo - nie az tak dobry, jak bylo w reklamie :). Po prostu AOL generuje duzy ruch i ma swoje wymagania.
Myslimy o kolejnych przenosinach, skoro obecne miejsce nie zdalo testu.
Jeśli planujecie przenosiny to mogę ze spokojnym sumieniem polecić www.fc.pl Przypuszczam, że limit może być trochę mały, ale można doposażyć konto w dodatkowe GB/miesiąc :) Provider naprawdę porządny.
Ja chciałem zapytać, czy jest szansa na przywrócenie komentarzy do wszystkich nowinek? Rozumiem, że AOL się kaszanił, przenosił, kaszanił, przenosił, itd.... Mam nadzieję, że już wszystko wróciło do normy. Serwer opłacony i jest fajnie. Tylko żal mi komentarzy, które pewnego pięknego dnia zniknęły i już nie powróciły. Żal, bo często były w nich pewne porady i uzupełnienia do nowinek. Więc się pytam: czy i kiedy zostaną przywrócone? A jeżeli nie ma takiej szansy, to proszę chociaż odblokować możliwość wprowadzania nowych komentarzy, bo niestety tego w tej chwili też się nie da robić!
Komentarze zniknely w wyniku poprzedniej awarii, ale mamy je w backupie. Poniewaz plik ze starymi komentarzami jest rozny niz plik z nowymi wymaga to niestety konsolidacji obu plikow - patrz rodzial "kiedy Zyga znajdzie czas?".
O blokadzie komentarzy nic nie wiem. Gdzie Ci sie to objawia?