Tradycyjnie jak co miesiąc zapraszam na sztabik który odbędzie się w piątek 6.10.23 w Kinky Budget Club na ul. Mazowieckiej 9 od godziny 17-tej. Miejscówkę znalazł Alex, więc będzie dobrze :)
@Dracon, Bez szmato ryja chodziłem, dwa razy dostałem wniosek do sądu za odmowę przyjęcia mandatu i nawet sprawa się nie odbyła bo została umożona. Nawet byłem z Alexem na paru imprezach jak było "nie wolno" była? bo sramdemia itp.
Michał, serio wyjeżdzasz że szmato ryjami jak ogłaszany jest sztab? Nie ten temat Brachu... Nie te lata :) Wyluzuj.
@Alex i tak nigdy nie przychodzi nawet na sv które jest w gdańsku ;) A Michał jest z Gdańska .
No normalnie Dracon się odpalił w temacie sztaba warszawy ze szmato ryjami ;)
@As Sam pewnie chodziłeś w tym tak długo jak pracodawca prosił, a może i więcej? :P
@Alex Tak, słyszałem kiedyś o tym lokalu i aż dziw, że do teraz przetrwał. Warszawiacy powinni byli go "spacyfikować" za wprowadzanie segregacji. Po prostu olewać i nie chodzić, ale znaleźli się chętni wrażeń. :( W świetle tego njusa nie jest tak "wesoło", gdyby wiedziano o tym wcześniej, to kto wie jakby było...
@Dracon - Lokal jest drogi, ale spoko, jak i reszta restauracji Jarczyńskiego, którego osobiście znam i szczerze dziwię się, że tak się podle zachował wobec ludzi. Ja byłem pierwszy, który tam nie poszedł.
A co do szczepionek na koronawirusy, to posłużę się skanem z podręcznika dla studentów medycyny Jabłońskiego z 1973 roku ;) Jeśli ktoś uwierzył, że jest inaczej, to frajer i tyle...
@Dracon, Der Elefant, świetny lokal z super żarciem, .. Nawet mieliśmy tam wigilię firmową :)
Steka ciężko się je ze szmatą na twarzy w firmie w której pracowałem oraz w tej knajpie tego nie wymagali, ale nie ma to jak głupi redaktorek z intertetuff