Ciekawostka. Wysłałem znajomemu też z branży a on mi podsyła.... Uwaga, gupi, durny tekst i rodzaj "muzyki" wątpliwy, ale paczcie ile komentarzy a ile osób pokapowało się:
no trzeba było prompt wpisać, jaka stylówa i atari i co tam się zepsuło :))) zdecydowanie trwało to krócej, niż półtorej minuty :) po polsku jednak znacznie gorzej składa rymy :) ->link<-
ewidentnie dochodzimy powoli do Elektrybałta Trurla, nie mogę się doczekać dalszego ciągu wiersza Gniewny Gienek Gienerator garbiąc garści grzązł gwałtownie...
trochę mnię dziś trąciło, bo poszedłem w ustronne miejsce, robię co trzeba i słyszę, że nucę refren tego wypustu z pierwszego posta. słyszałem to może 4 razy. ta menda przeanalizowała zyliard piosenek i ma algo do zhakowania mojego musku.
Ja bym powiedział, że to kolejny koniec - wspólnych przebojów. Sami sobie będziemy robić muzykę AI i zamkniemy się w kolejnych banieczkach tym razem "muzycznych" :) pirx: mówiłem przecież, że to fajne :) Trochę tekst bym poprawił i wymowę skrótowców jak GTIA i ROMs, ale poza tym nieźle. Za te pieniądze...