Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mgr_inz_rafal:
Ale na Real Atari właśnie zakończyłem Level 5 - póki co żadnych problemów. Mam na myśli te techniczne (...)QTZ:
Nie chodzi o marudzenie, ostrzegam tych co chcą sobie pograć w tę wersję, że mogą się znaleźć w sytuacji bez wyjścia ;) Wcale nie wiem czy problem nie występuje w oryginalnej grze (póki co nie zauważyłem, ale w oryginalną wersję grałem dużo ostrożniej).mgr_inz_rafal:
ale prawdziwym dżojem też mi się ani razu nie udało :(QTZ:
Nie chodzi o marudzenie, ostrzegam tych co chcą sobie pograć w tę wersję, że mogą się znaleźć w sytuacji bez wyjścia ;)wieczor:
nie było niczyją intencją jego upiblicznianielarek:
Zaraz, zaraz, przecież film na YouTube jest publiczny i ja go tam nie wrzuciłem...Wieczór:
Nierozsądne jest oczekiwanie znajomości u ludzi znajomości sekretów ustawień youtube'a :) Nir wrzucił je w celu zademonstrowania nam efektu, a mi podesłał arkusz z tekstami. Ale spokojnie, nic się nie stało - Nir zgrubnie przetłumaczony plik - będący de facto dumpem wersji cartridgowej :) - trzyma dla siebie, nie zamierza go upubliczniać i czeka grzecznie na wersję oficjalną. Nawet przepraszał, że ośmielił się grzebać, ale go uspokoiłem i powiedziałem, że bardzo nam pomógł.