Ja się nie znam ale napiszę, że jakby wyciąć większość wokalu to byłoby super. Ale ja nie znoszę takich technik wokalnych używanych w tego typu muzyce więc moja opinia jest bez znaczenia ;-) Grajcie dalej, fajnie wam wychodzi :-)
IMHO Niezły growl, ale brzmienie perki trochę takie 4-bitowe. Sam kawałek w miarę, szału nie ma, ale można posłuchać. Generalnie na plus. Rozwijajcie się, powodzenia.
Emkay i tak się przyczepi, że to i tamto nie tak zrobione, a jak na POKEYa to nawet nie fałszuje
Generalnie szacun dla PINa, uwielbiam ciężką muzę, raczej cięższą ale nie o wagę tu chodzi, Jest czego posłuchać i mnie się podoba, teledysk świetny, tylko na Atari coś zacznij realnie działać
muszę pokończyć inne projekty w tym reedycję płyty mojego starego zespołu z lat '90 ... który się ostatnimi czasy reaktywował. Będzie raczej grubo, ale o tym to jak przyjdzie na to odpowiedni moment. Co do muzykowania na 8 bit, to myślę że wrócę już niebawem, spokojnie ;)
:) spoczko hehehe. Wiadomix, można by to, czy tamto poprawić, ale wiem ile to jest zabawy w prawdziwej kapeli by całość zafunkcjonowała. Kibicuję. Mam sentyment do ciężkiego grania :D
pin - koncert też spoko pomysł, nawet live, ale klip też można. Chociaż widzę, że macie kogoś, więc wiadomo, że się na siłę nie wcinam, ale caruso z tego co mi wiadomo był zadowolony z naszej współpracy :)