Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
xeen:
To nawet durna wikipedia kłamie, a ja w takim razie mocno przepłaciłemIRATA4:
nie wiem kto zrobił tę wersje aczkolwiek na którymś zlocie rozmawiałem z Amigowcem który potwierdził że takowa istnieje i grał bądź nawet miał tę wersję pod kości AGA z animowanymi tłami i pełnym dźwiękiemxeen:
To, że wiki kłamie to była oczywiście ironia - wg mnie nie było można kupić A4000 z Cyberstorem 060, mońkiem, dodatkowymi rzeczami które PC miał w std (odpowiedni HD, CDROM) i pamięcią za 2000$ w okolicach 95. oczywiście jeżeli się mylę i rzeczywiście można było a ja przepłaciłem, przeproszę :)TheFender:
Wszystkie nowe dodatki do Amig po 95 roku, te wszystkie obudowy, karty rozszerzeń ze slotami które zamieniały A1200 w potwora wydajności :) + monitor multisync kosztowały potworne pieniądze. Pamiętam, że jak kupowałem P166MMX z monitorem,sb awe64,s3virge i 32 mega ram to kosztowało mnie to wszystko ~70% tego co kolega dołożył do Amigi 1200xxl:
za sprzedaz cyberstormappc604/233 + pamiec + dyski uwscsi + cybervisionppc - same karty, kable i dyski (bez amigi) kupilem 2xpcIRATA4:
Dobrze by było znaleźć obraz tych mortali wydanych na Amiga CD 32TheFender:
I w ten oto prosty sposób Rastan wyczerpał temat.TheFender:
Co Cię powstrzymuje? :)Rastan:
U schyłku Amigi, ceny samych komputerów i akcesoriów do nich były strasznie wywindowane. (...) To samo dotyczyło sprzętu. Ceny były bardzo duże. Wynikało to prawdopodobnie z tego, że producenci widząc upadający rynek chcieli maksymalnie zarobić przed jego całkowitym upadkiem.