Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pinokio:
... i co do podłączania na kompo dodatkowej maszyny celem prezentacji jednej pracy np. z nielegalami, lub innej niedziałającej z nieznanych przyczyn to chyba nie zdajecie sobie sprawy ile taka pierdoła potrafi usrać życie i zmarnować czasu. Przygotowanie, to przeważnie prawie cały dzień wyjęty z życia party, a dodatkowe komplikacje skutkują później marudzeniem, że kompo odbywa się 3 godziny po czasie. Wierzcie mi, nie zawsze wszystko jest takie proste jakim się wydaje.larek:
A mnie się wydaje, że sam sobie stwarzasz problem używając do prezentacji prac swojej rozbudowanej maszyny. Wcale się nie dziwię, że przygotowanie wszystkiego potrafi usrać życie, zmarnować czas, wyjąć cały dzień z życia i w końcu opóźnić kompo o 3 godziny.greymsb:
Pin odwala kawał dobrej roboty, naprawdę, to nie jest lekki kawałek chleba. Jak ktoś uważa że zrobiłby to lepiej (chociaż, szczerze, nie widzę w chwili obecnej takiego kandydata) to niech odciąży Pina, a ten (jestem przekonany) z przyjemnością całkowicie odda się imprezie :)as...:
tradycją jest to że Pin prowadzi combo..greymsb:
Powyższy harmonogram ma status beta. Nie uwzględnia też czasu serwowania posiłków.Grey:
Dlatego trzeba być tutaj bardziej liberalnym.