Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pin:
Odpowiedź jest prostapabloz1974:
pobawić się moim atari 800 xl i dyskiem tawardym/CFpabloz1974:
SIO2SD mamwieczor:
@larek, @jhusak, @Czarny_faraon: macie wszyscy rację, z tym, że w tym wątku jest ona bezprzedmiotowa gdyż...pabloz1974:
Mam bardzo znikomą wiedzę na ten temat. doradźcie coś.pabloz1974:
Nie chcę mieć tylko możliwości wybierania .atr lub .xex (SIO2SD mam ), ale także chcę zapisywać pliki na dysku ( luźne - tak jak pod atari800)grzybson:
Jak mi ktoś teraz daje Sio2SD do ręki, to nie umiem go obsłużyć, gubię się na guzikach. Ze Spartą na HD nie było problemu, bo przypomina mi MS-DOS.larek:
Na SIO2SD można ustawić bootowanie ATR-a ze Spartą i po włączeniu komputera zgłosi się nam Sparta.as...:
Piszesz poważnie??as...:
Jak można coś doradzać co widziałeś na filmie...as...:
Spokojnego wieczoru i następnym razem proponują pobawić się tymi urządzeniami a nie oglądać filmy i próbować doradzać :)as...:
..nie znam myide dlatego uważam że polecanie czegoś na podstawie filmu to ŻENUA :)Bluki:
Panowie, dyskutujecie jakby Ziemia była płaska i wspierała się na trzech żółwiach...Bluki:
Sądząc po filmiku na ATARIMAX, przyjazny w obyciu.as...:
To jak doradzać samochód widząc film, a ci co mają inne samochody i jeżdżą nimi od lat to się nie znają i są ortodoksyjni.Kaz:
Chciałem podziekowac publicznie As-owi, ze nie podjał tematu i nie odpowiada na dalsze zaczepki.as...:
Bluki,