Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
trophy:
Chowanie się przed tematem to - tylko teoretycznie - wysublimowana forma manipulacji, której od jakiegoś czasu, niestety, pojawiło się na AOL bardzo dużo (z przykrością stwierdzam, że dość sporą jej dawkę zastosował TDCtrophy:
TDC - nawet, jeżeli przekonany był o swojej racji, a część argumentów, które przedstawił, jest bezapelacyjnie prawdziwychtrophy:
W ogóle, wszystko zaczęło się od wpisu TDC, który strasznie dużo niezdrowych emocji wniósł na to forum.trophy:
nie odpowiedział na pytanie z poprzedniego wątku, gdzie ktoś miał się podszywać pod AOL i w ogóle...QTZ:
PS. Dziwne, że Dely, który tak dba o dobre imię żądając wyjaśnień sam nie chce wyjaśnić sprawy z TDC...nosty:
Wcale nie dziwne.QTZ:
Chęć wyjaśnienia jednego, przy jednoczesnym ignorowaniu drugiego dużo poważniejszego ewidentnego problemu nie idzie w parze z dbałością o reputację...xxl:
hehe, ciekawa metoda :-) dopisac jakies haslo z jakims obrazliwym opisem i tlumaczyc sie: przeciez mozesz sie zalogowac i wyedytowac :Dkosa0:
Jak bys sie poczul jakbys cos takiego w wiki zobaczyl i nie mog wyprosic skasowanianosty:
Dajcie już na luz z tym opisem TDC'a w Atariki. Jest złośliwy i krzywdzącynosty:
I dlatego, choć pozostałe żale TDC'a traktuję z przymrużeniem okanosty:
to jedno postanowiłem naprawićnosty:
(rozmawiałem o tym w Głuchołazach z obiema stronami konfliktu).nosty:
Swoją drogą, opisy bardzo wielu zasłużonych dla Atari osób są tam bardzo skromniutkie i niepełne.xxl:
no to ostro jesli zupelnie postronna osoba zostala wyznaczona do tego zeby naprawic krzywdy. (...) swoja droga dopoki osoba ktora sie dopuscila sama tego nie naprawi (zgodnie z zasadami dodawania hasel zreszta) to niczego nie zmiania :DTDC:
Nie dotyczy to mnie, bo jak ja chcę coś o sobie napisać z sensem, to natychmiast pojawia się Draco czy inaczej KMK i "poprawia" mój życiorys na swoją modłę - widać to w historii edycji, a szczególnie w czasie w jakim On takie edycje dokonuje.tdc:
wszelkie niezdrowe emocje na AOL pojawiają się wraz z odwiedzaniem nas przez ludzi z AtariAreaxxl:
nadal uwazasz ze to sprawa TDC?wieczór:
Jedyna sytuacja awaryjna w jakiej mogę to sobie wyobrazić, to pad serwera i przywrócenie serwisu, bazy z baaardzo starego backupuLarek:
Podaj mi proszę link do miejsca, które by potwierdzało, że wpisu nie da się usunąć (co stwierdził Tdc), czyli - jak ja to rozumiem - był usunięty i admin go przywrócił. Albo chociaż, że ktoś próbował go wyedytować, ale nic z tego nie wyszło, bo admin to ponownie poprawił.