Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
IRATA4:
atak na mnie?IRATA4:
a tak poważnie to nie wiem co komu złego uczyniłem ,wytłumaczyłem iż zniszczona obudowa Yerzmiejowego Atariego to nie maja sprawkaIRATA4:
poza tym nie pijeIRATA4:
a może o wygląd mój chodziIRATA4:
każdy może kogoś nie lubić ,wystarczy nie rozmawiać ,nie wiem ręki nie podaćIRATA4:
Przykro mi i głupio ponieważ prawie odwołałem wyjazd do Dublina tylko dlatego by się z wami spotkać i nie wiem teraz czy wszystko poodkręcam .IRATA4:
Mam jeszcze prośbę do Organizatorów Zlotów,zróbcie listę na których zlotach mogę się pokazać, bądź nie ,tym sposobem nie będę się cieszył jak głupek,napalał i nie zawalę sobie wolnych dni .IRATA4:
Ciekawe było by jak bym nie przeczytał postu (nbie mam neta itp) i wybrał się na ów zlot ?.larek:
Nigdy do głowy by mi nie przyszło kogokolwiek szantażować - albo ja albo on.IRATA4:
nie rozumiem TDC/a ,TDC/- (...) rozumiem ,o ile nadarzy się okazja to nie będę do ciebie podchodził , lubię twoje prace i także te (niedokończone :-p ) .Tdc:
Ja przecież piszę nie w swoim imieniuIRATA4:
Czy moj ban na party pod namiotem to już ostateczna decyzja ?IRATA4:
obyś tylko nie mówił o nieprawdziwej wyższości C64 nad A8