Rozwaliłem w nocy dziś sarne autem, szukam zderzaka do Opla Kadeta GSI w okazyjnej cenie ;) .. poza tym, maska do roboty, belka przednia, wentylator chłodnicy .. dobrze, że to GSI bo dość zabudowany z przodu i udało się nie rozwalić chłodnicy. Dojechałem z włączonym na full ogrzewaniem i otwartym wszystkim, co się dało.
@pin, moi rodzice 2 razy łosiem 2 auta skasowali, w odstępie 3 lat. Drugim razem byłoby 10km/h szybciej i byłoby bardzo źle, a tak łos się zatrzymał brzuchem 10cm od głowy ojca, wgniatając maskę i szybę.
łoooo - następna niespodziana. Przepraszam za lekkie wpadki w tym kawałku, ale miałem już w czubie conieco ;)- ale zabawa była. Larek - wielki szacun za robotę, pomysł rewelacja no i przyznam, że rejestrator audio wpięty w sumę ze sceny dał rady ;)
@Kuba - ogarnę sobie spokojnie auto, tylko migomat muszę wykołować do obspawania przodu. Wyciąłem dziś wszystkie uszkodzone elementy, zbieram nowe.
To długa historia, przyczyną był pośpiech Pana Y. ;)
Koncepcja jest ogólnie taka, że potrzebny by był 4 razy większy mixer, kumaty gość który go ogarnie (znający kawałki dodatkowo), oraz obowiązkowo należało by wymontować wszystkie suwaki od głośności ze sprzętu YerzmYeYa żeby nie kręcił w czasie grania :D
Nagrania w wersji studyjnej są dostępne na stronie Yerzmyeya: ->link<- . Jeśli ktoś chce posłuchać w jakości CD HiFi itd. - to warto zajrzeć.
Moim skromnym zdaniem (a słuchu to ja nie mam żadnego) wersje koncertowe - właśnie przez te drobne błędy, przesterowanie i inne takie - mają swój charakter i te mi się bardziej podobają :)
a ty cedyn co!? gdzie twoje nowe muzaxy?? nie ma opierdalania ;) pozdro od starego atarofca co pamieta rush hours inne shadowsowe cuda..mam nadzieje ze cos w koncu napiszesz i pokazesz co znaczy stara gwardia..ave!