Od czasu ostatniego WAPNIAK-a minęło już trochę czasu, ale ze względu na nową elastyczną i obszerną miejscówkę oraz doskonałą lenią pogodę (jak nigdy w historii) pojawiło się pytanie czy może by nie zorganizować jesiennej edycji? :)
Aby nie komplkować pod nową nazwą np. "Autumn Grill Atari Party" czyli AGAP :)
Niestety forum nie daje możliwości zapodania ankietki, ale wszelkie przemyślenia mile widziane. Jeśli będzie dostateczne grono zainteresowanych zostaną podjęte dalesze działania.
Dla niewatejamniczonych - miejscówka jest przy płycie lotniska Warszawa Bemowo.
Alex - nie podoba mi się upierdliwy admin domu działkowca, dodając do tego kłopotliwy wjazd i wyjazd, a nawet problem z wyjściem po 22:00... Draco raz zawisł na siatce ogrodzeniowej i wierz, lub nie ale było srogo ;) no i temat nr. dwa - czy w proponowanym terminie nie odbywa się jakaś impreza na lotnisku.
Problem z Panem Administratorem rozwiązałem osobiście ad-hoc pamiętniej nocy :) Aktualnie jest bardzo zadowolony ze współpracy i otwarty na kolejne imprezy. Po prostu obawiał się co będziemy wyprawiać, bo nas nie znał.
Kwestie związane z wejściem też da się rozwiązać, a imprez raczej już nie będzie. No chyba, że Michael Jackson zmartwychwstanie i ponownie zagra na Bemowie :D
Natomiast jak już pisałem - badam temat, bo pogoda będzie do zimy fajna, a formuła grillowa jest lubiana :)
niech admin da klucz do którejś bramy (najlepiej najbliżej od strony lotniska), to znacząco poprawi komfort operacji I/O na partyplace. No i ustal na wstępie, że to impreza 24H a nie, że jest jakiś "relax zone", bo to amatorszczyzna i śmiechu warte.
1) Brama od strony lotniska jest podwójna (są w sumie dwie), a ścieżka niestety wiedzie przez tor treningowy klubu, co wyklucza przejazd/przejście w niektórych godzinach z przyczyn oczywistych (odbywają się tam wyścigi samochdowe lub motocyklowe).
2) Strefa relaksu została powołana do życia z racji czysto formalnych, bowiem zarząd poprzedniej miejscówki odwołał naszą rezerwację w trybie natychmiastowym, gdy dowiedział się o nocowaniu. Jak wiadć fortel okazał się skuteczny i tak miało być :) Więc nie narzekaj i uwierz, że bardzo trudno było to załatwić tak, by pogodzić oczekiwania kilku stron.
pin: Nikt Cie nie zmusza do udziału, tylko daj już spokój z narzekaniem :) W każdym miejscu obowiązują jakieś zasady i uwarunkowania. Tutaj akurat czasem trafi się jakiś działkowiec. Natomiast ja jeszcze niczego nie organizuję - zadałem luźne pytanie kto byłby chętny, bo było fajne i można to powtórzyć. Masz lepszą miejscówkę, czas i chęci - zaproponuj coś ;)
Reszta: Dzięki za info i czekam na więcej.
Wieczór: Czy mógłbyś dodać na forum jakiś tool do ankiet? :)
to co z tym grillem ? , można by w sumie podpalić jakąś no nie wiem zrobić kurewsko wielkiego hitlera tzn grilla ,kuźwa . @Pin piszesz się na pożar >??