Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
gorgh:
hej, filmików na razie nie będę udostępniał, żeby ludziom nie spowszedniała rozgrywkaMq:
Jeżdżę motocyklami od wielu lat i trochę w tym temacie wiem, ale patrząc na pierwsze wersje tej gry, oraz również patrząc na obecne obrazki nie mam kompletnie koncepcji i nie umiem sobie wyobrazić jakiego typu motocykle biorą udział w tej grze.Mq:
(...) ja akurat jestem motocyklistą i chciałbym fajnej gry motocyklowej na Atari.Mq:
W Deathchase podobają mi się bardzo postacie uciekających motocyklistów - i to jest świetny przykład na to, że można zrobić super sylwetkę nawet w jednym kolorze za pomocą kilku pikseli.Mq:
Jedyna rzecz, która mi się z kolei bardzo nie podoba w Deathchase i mocno razi, to skręcanie kierownicy. (...) Motocykl się cały pochyla jak się chce skręcić, a kierownica pozostaje sztywna cały czas w tej samej pozycji. Tutaj w grze przez ten skręt kierownicy mam cały czas wrażenie, że jest to bardzo nienaturalne i przeczy tak mocno prawom fizyki, że po prostu przeszkadza jak się jedzie. Motocykl przy skrętach powinien się pochylać, nawet bardzo nieznacznie, ale żeby było widać, że jest to właśnie taki ruch, a kierownica powinna pozostawać sztywno.