Wiadomo, kiedy kupuje się Atari lub graty do niego, tego przypominać nie trzeba :)
Jeśli w ostatnim czasie zrobiłeś sobie/komuś prezent, lub odpakujesz go w przyszłym tygodniu to pochwal się foto. No i wiadomo, nawet jeśli to był zakup kilka miesięcy temu to i tak jest pod choinkę, nie ma co ukrywać tego faktu ;)
Ja zacznę: od wypaśnego, nowego kompletu kaseta+cartridge a pod nimi bardziej skromny zakup (bo używany), czyli stacja 1050.
A... Byłbym zapomniał. KAŻDY (sobie nie wyślę, więc ja odpadam) kto wklei tu swoje "prezentowe atarowe" foto weźmie udział w losowaniu mini-nagrody niespodzianki (na teren PL wysyłam paczkomatem gratis). Termin zakończenia: środa 1.01.2020 godzina 20:20, wtedy pojawi się tu foto niespodzianki a w chwilę później zwycięzca i algorytm, który posłużył do losowania. Miłej zabawy :)
Moje fotki "pod choinkę":
A może nie chcesz uczestniczyć w losowaniu? Jeśli tak, wklej po prostu foto i na końcu posta dodaj krótką adnotację: "Sponsor udziału w losowaniu nie bierze :)".
To są moje prezenty na Święta,zapewne nie wszystkie. Line Runner/a dostałem w prezencie od Nostiego(raz jeszcze Wielkie dzięki) ,Drakengard 3 od Małgorzaty a reszte se kupiłem sam :-), WII U dziś przytachałem i nawet jeszcze nie zdążyłem rozpakować i nie zdążę przed świętami,mam taki nawał roboty że mi się nie śniło i tak do poniedziałku.
@ccwrc - niestety obecnie moduł niedostępny, w tej werji jest to 512kB rozszerzenie ram zgodne z CompyShop (130xe - max +256), lub 512 Rambo (bez rozdzielnego dostępu antica do ext)
@larek no może źle Cię odebrałem, ale oglądam Twój kanał od 1,5 roku i tak Cię odebrałem, że raczej nie jesteś graczem po za A8. Gdyby mi się chciało to może bym nawet odnalazł materiał filmowy gdzie się tak prezentujesz, ale mi się nie chce bo moja pamięć jest zawodna więc mógłbym się tylko narobić ;D
@Zbyti, faktem jest, że PS4 nie mam. Mam tylko dwa kontrolery z tej konsoli, które wiernie mi służą w graniu na Atari :) PS3 wykorzystuję raczej do oglądania filmów z płyt Blu-ray, choć oczywiście kilkanaście gier na tę platformę posiadam z Uncharted 3 i Need for Speed: The Run (które przypomina mi bardzo Road Race z A8) na czele.
I faktycznie, raczej gram na 8-bit Atari. Jak mam czas.
@pin czy może być taki jak ten: ->link<- Jeżeli lepiej inny to proszę podeślij link, wolę taki żeby był bez przełącznika napięć, żeby przypadkowo nie uszkodzić stacji (o ile ona działa, bo jest niesprawdzona)
@xxl z zapasem mam kłopot, ale jeszcze gorzej z kabelkiem. Z racji wieku coraz częściej szwankuje ;) @pin - w folijce czy bez niej - praktycznie bez znaczenia jeśli jest kłopot z kabelkiem ;) Chociaż każdy z nas, pewnie stwierdzi, że lepiej bez. ;)
Ja zamówiłem dzień przed Wigilią SIO2SD by Prince of Persie uruchomić-zapomniałem o tym turbanie ;-) . Ale tego elementu do mojej Atarynki i tak brakowało więc :-D
mam,doszło,dziś se w końcu uruchomię PRINCE OF PERSIA,zakleję tylko ekran na kilku płaszczyznach paskami taśmy klejącej na wysokości łba księcia,by zakryć łeb.
PS.Sio2SD kupiłem dla Prince of Persja i dwu-dyskowych dem.
no nie wiem,pisałem i linkowałem foty ekranu że przez SIDE się wywala. Szkoda że jak szukałem pomocy nikt nie pomógł,ale Sio2SD miałem zakupić tak czy siak,no i teraz chodzi bez głuchego proszenia o pomoc.