Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tdc:
nawet gdybyśmy wszyscy bardzo chcieli to i tak podejrzenie padnie na ludzi z "Atari Area".wieczor:
uwazam podejrzenie za nieco bezpodstawnetdc:
Nie zakładamy złej woli osób, które się pod nas podszyły, bardziej myślimy, że to jacyś miłośnicy retro i po prostu np. problemy logistyczne ich przerosły.wieczor:
bo moze nie była to niczyja złosliwosc (dziwna zreszta) a jedynie nieporozumienietdc:
No i jest jeszcze druga strona medalu...Wieczor:
bo z tego co wiem, to nie ma konfliktu pomiedzy AArea i AOL a jedynie personalny konflikt pomiedzy NIEKTORYMI osobami udzielajacymi sie w obu serwisach.tdc:
Nasze zaskakująco przykre, wręcz podłe doświadczenia z serwisem "Atari Area" czyli www.atari.org.pl (...)tdc:
Może ujmę to inaczej, ten kto twierdził że jest z Atarionline.pl nich się przyzna, bo inaczej jeśli nikt nie będzie wiedział kto i w jakich okolicznościach to w każdej rozmowie, wszelkich nawet przypadkowych osób, wina będzie padała na Atari Area.tdc:
(...) nie tyle rzucam podejrzenie czy oskarżenie co raczej występuję w roli obrońcy Atari Area.larek:
Koniec świata, to już nie "wina Tuska"?larek:
Naprawdę?zaxxon:
Do tego nasze, my itd prosze nie naduzywac. Tez sympatyzuje ze srodowiskiem ale TDC nie wypowiadaj sie w moim imieniu, prosze.tdc:
Larek, nie pamiętałeś że organizowałeś stoiskotdc:
To zależy czy ktoś się przyzna, ja zrobiłem wszystko aby cień podejrzenia zdjąć z AA (choć na to nie zasłużyli).tdc:
Rozmowy schodzą z głównego tematu na AA, ale to też świadczy o tym jak zaogniona jest sytuacja...tdc:
ten kto twierdził że jest z Atarionline.pl nich się przyznanosty:
To tak jakbyś założył temat "Ortografia na AOL" i napisał w nim: "Pojawia się coraz więcej błędów w postach. Ja tam nie wiem kto je robi, ale wszyscy będzieMY pewnie podejrzewać nosty'ego, którego powszechnie uważaMY za zboczeńca, złodzieja i analfabetę. Stanowczo przeciw temu protestuję i będę bronił jego dobrego imienia do końca! (oczywiście o ile znajdziemy winnych, bo jeśli nie, to sorry nosty, ale zasłużyłeś sobie na to)".