Ponieważ fortyfication ma się nie odbyć chciałbym podzielić się z wami kilkoma pomysłami i problemami. Dzień pierwszy "wieczór integracyjny" ,czyli rozmowy na tematy które na forum nas poróżniły.Jako tło,mając nadzieję że nadal "muzyka łagodzi obyczaje" słuchać będziemy muzyki z lat świetności atari odtwarzanych z magnetofonu szpulowego ZK 146 którego wyjąłem z piwnicy i przywróciłem do życia. Dzień drugi, do południa zrobimy wycieczkę, jaką jeszcze nie wiem ,czekam na propozycje,pomysły,podpowiedzi. Po południu tradycyjnie konkursy ,wiedzy i gier. Prowadzą tdc i nosty. Wieczorem zaczniemy od przeglądu prac które były wystawione na ATARI Party przez 9 lat . Będziemy mogli skonfontować fakty z oszczerstwami. Po tym kompoty.Jako nagrody kupię po 3 puchary w każdej kategorii. I tu wielka prośba abyście wcześniej dali znać co wystawicie. Ponadto dyplomy i pieniądze które pozostaną. Na chwilę obecną mam mikser i nagłośnienie, nie mam projektora. Jeżeli ktoś z Was chciałby pomóc, będę wdzięczny. No i gdyby był chętny do zrobienia invitki ,nawet odpłatnie to proszę o kontakt. ps projektor mam :)
A czy przy okazji remontu coś drgnęło w temacie klimatyzacji sali? Bo jeśli ma być tak upalnie jak w 2013, to już lepiej siedzieć tam, gdzie w zeszłym roku. :)
Czyli każdy obowiązkowo bierze pantofelki.. Pewnie doczyścili również szyby w oknach, żeby więcej promieni słonecznych wpadało... Rysiek, jak voy wspomniał, na schodach też było dobrze.. jeśli sala, to może by pomyśleć o jakich zasłonkach..
PS. Przecież wodospad popsuli?? (jest za to nowy basen z takim wałeczkiem do wirów i fali :)
Rysiek, w pracy przez jakiś czas jak nie mieliśmy klimy obkleliliśmy okna z zewnątrz(to ważne!) folią aluminiową która odbija światło. Efekt rewelacyjny był!
Folia aluminiowa spożywcza na szerokość ok 30cm i za 20m pewnie nie taniej niż 5zł.. może za 50m w 10zł się by udało zmieścić. Z tego co pamiętam to w pionie sala ma ze 6 m szyb.. Szacuję na jakieś 15-20 pasków.. czyli 2 folie 50m powinny styknąć + dwie rolki tamy malarskiej.. czyli koszt to nie problem.. max 50zł A problem to jak to tam zawiesić. Oczywiście od zewnątrz. Co do obuwia, to Rysiek bardziej bym się martwił o nogi od krzeseł i stolików.. przy nich buty to pikuś...
W imieniu Sikora załączam co następuje: -----------------------------------------------
Miło mi przedstawić w imieniu Ryśka_M invitro na party w Głuchołazach. Uzgodniłem z Ryszardem, że odbędzie się konkurs przed-partyjny (;P). Invitro zawiera siedem muzyczek - coverów z gier klasycznych na Atarkę. Wśród osób, które wyślą do organizatora prawidłowe odpowiedzi (zgodnie z kolejnością) jakie to covery (czyli skąd) - wylosowana zostanie wejściówka na party. Szczegóły poda Ryszard ;P Lista płac: Ryszard_M - prośba i idea powstania invitra Miker - piękne covery w RMT, na prośbę Sikora Shirunai Fio - graficzka na prośbę Sikora, zgodnie z wytycznymi plus inwencja twórcza Sikor - kiepski kod i poskładanie w całość. W konkursie może wziąć udział każdy spoza listy płac. :)
Tak, organizujemy sekcję rowerową z planem wycieczek po okolicy, oprócz tego sekcja brydżowa, ping-ponga, krykieta i szydełkowania. Aha, i podobno ktoś ma zabrać na zlot komputer Atari, ale to już nie wiem po co :P