Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zbyti:
nie rozumiem dlaczego odbierane to jest jako foch etc. mam już 43 lata ;)Zbyti:
Uprzejmie przypominam, że w okolicach 1-3 czerwca poprosiłem o skasowanie mojego konta na AOL i spraw z tym związanych. Z powodu problemów technicznych ponoć nie dało się tego zrobić ASAP. Mam nadzieję, że problemy ustąpiły.Zbyti:
Nie miałem zamiaru robić kłopotu z usuwaniem konta jednakże po ostatnich popisach IRATA4 i jego kolegów oraz bohaterskiej ropisćie mgr w momencie gdy już nie zabieram tam głosu nie chcę by mój psełdonim ani osoba była kojarzona z AtariOnaline.PL dlatego poroszę na miarę możliwości admistratora zatrzeć moje dane personalne i pseudonim w jak najszybszym terminie. (...)Zbyti:
@Kaz dobrze wiem co jest wykonalne technicznie bo miałem dostęp do kodu portalu i forum oraz pracowałem z technologiami o które są oparte.Zbyti:
Teraz ponowiłem prośbę w łagodniejszej formie bo nie zrobił byś tego nigdy.Zbyti:
Nie przypomnę Ci tej prośby po raz drugi, ani się nie odezwę jak jej nie spełnisz.Zbyti:
ale nie mam zamiaru wynosić naszej korespondencji na forum bo interesuje mnie cel a nie wracanie się z dyskusją do punktu wyjścia.