Jeśli chcesz wziąć udział w dyskusjach na forum - zaloguj się. Jeżeli nie masz loginu - poproś o członkostwo.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
VascoTristesse:
Tym razem będziemy się bawić nietypowo, bo aż do poniedziałku: ->link<-Mq:
Konkurs prac na VBXE trwał zdecydowanie najdłużej ze wszystkich konkursów. Wolał bym oglądać dema, intra, czy gry, albo posłuchać muzyczek.TeBe:
teraz gdyby ktoś narysował dla VBXE+ANTIC z mapą kolorów, a ktoś inny w trybie VBXE (Overlay) bitmapy, to uważacie że będzie uczciwe zestawienie tych dwóch prac i wrzucenie ich do jednego wspólnego worka pt. 'VBXE' ?Vasco:
Dracon: a jak Ty skomentujesz?Mq:
czy faktycznie zaprawieni w boju Atarowcy chcą takiego kierunku rozwoju sceny? Może się mylę, poprawcie mnie, ale mi się osobiście wydaje że chyba nie...VascoTristesse:
Czy scena się przez to powiększy? Nie wiem. Czy, gdyby nie było tej inicjatywy, to by się powiększyła? Na pewno nie.Vasco:
Fanów selekcji jest tylu co antyfanów. Uważam, że jeśli to _możliwe_, należy pokazać wszystkie zgłoszone prace. Jednocześnie wydaje mi się, że 30 prac to jest taki maks. Jeśli latem będzie więcej zgłoszeń, to pewnie trzeba będzie (z bólem) ciąć. No chyba, że pojawi się 50 arcydzieł. Czego i Wam życzę!Kaz:
"TeBe, a jak ktoś programuje obrazek na pececie w G2F, a ktoś rysuje w trybach natywnych Atari w Koali to będzie to zestawienie uczciwe po wrzuceniu do jednego worka "Atari GFX Compo"? :)"